reklama
sann91
Fanka BB :)
U nas od kilku dni spanie od 21 do 2:30 później pobudki co dwie czasem godzinę ...
Dziś byłam na kontroli z Lena i nasza mała kuleczka waży 6150
Dziś byłam na kontroli z Lena i nasza mała kuleczka waży 6150
Zuza, dziewczyno, to sie porobiło... Mam nadzieje, ze sobie poukladasz wszystko.
Co do NIE-spania to jak was czytam to pełna synchronizacja, niezależnie od wieku. U nas sie popsuło z nocy pt/sob, a piątek był taki piękny, dwie 2h drzemki w ciągu dnia, ach...
Co do NIE-spania to jak was czytam to pełna synchronizacja, niezależnie od wieku. U nas sie popsuło z nocy pt/sob, a piątek był taki piękny, dwie 2h drzemki w ciągu dnia, ach...
panikara
Fanka BB :)
Sann gratuluję wagi
Lidia, zuza trzymam kciuki żeby się poukładało.
U nas też wieczory się zrobiły ciężkie, pięknie zasypiał sam w łóżeczku a teraz ręce :-( ale w nocy śpi super. Ostatnie karmienie ok 20 a następne ok 5-6. I pochwalę się że dziś pierwszy raz Szymek śmiał się na głos m go rozśmieszał i pyknęło :-) jestem zachwycona !
Lidia, zuza trzymam kciuki żeby się poukładało.
U nas też wieczory się zrobiły ciężkie, pięknie zasypiał sam w łóżeczku a teraz ręce :-( ale w nocy śpi super. Ostatnie karmienie ok 20 a następne ok 5-6. I pochwalę się że dziś pierwszy raz Szymek śmiał się na głos m go rozśmieszał i pyknęło :-) jestem zachwycona !
O masakra!![emoji23] Zobaczcie co mój m kupił małemu na święta![emoji7][emoji7][emoji7]
Będziemy super razem wyglądać bo kupiłam sobie na święta czerwoną sukienkę [emoji16] Do tego mam rogi i nos renifera to założę na chwilę i będzie śmiesznie. Pewnie jak co roku u teściów przyjdzie wynajęty Mikołaj więc zrobimy furorę [emoji23]
Załączniki
Jaram się. M zrobił mi tym zakupem wielką frajdę. Postanowiłam na czas świąt zrezygnować z diety (ale z ćwiczeń nie) i śmieję się że teraz bardziej nie mogę się doczekać świąt ze względu na ten strój niż na jedzenie [emoji23]
reklama