Akuku
Fanka BB :)
Panikara wczoraj tak samo krmilysmy tzn Icja zasnela o 22 karmiona kolo 21. Spala do 6.15
Lucele jakie korale ? Nie mam !
Bunia tak ta
Bunia ja nawet dokumentu nie musze pokazywac
Fajna hustawka. Ta mamaroo tez do kontaktu
Jutro ma byc i ciekaee czy Alocji sie spodoba
Po lelarzu... eee zmienili antybiotyk..ahh ja juz nie mam sily i dperechy jakiejs dostaje chyba.. bo nie mam jak mu pomoc a bardzo chce!
Lunera fajna ta wierza. Musze poszukac choc mysle ze emilek by sie nia z checia zajal
I d e spac bo glowa m i peka..
Alicja od kilku dni spi coraz lepiej.. tzn nawet 8 godzin
Dzis mamy debiut w kolysce..
Zawsze spala z nami kocham z nia spac ale jezeli jej bedzie odpowiadal sen w kolysce to tak bedzie lepiej..do zobakowania haha
Tak swoja droha Alicji juz zabki ida.. widac zgrubienie na dziaslach ledwo kolki sie skonczyly abtu zeby sie pchaja. Ah jo.
Lucele jakie korale ? Nie mam !
Bunia tak ta
Bunia ja nawet dokumentu nie musze pokazywac
Fajna hustawka. Ta mamaroo tez do kontaktu
Jutro ma byc i ciekaee czy Alocji sie spodoba
Po lelarzu... eee zmienili antybiotyk..ahh ja juz nie mam sily i dperechy jakiejs dostaje chyba.. bo nie mam jak mu pomoc a bardzo chce!
Lunera fajna ta wierza. Musze poszukac choc mysle ze emilek by sie nia z checia zajal
I d e spac bo glowa m i peka..
Alicja od kilku dni spi coraz lepiej.. tzn nawet 8 godzin
Dzis mamy debiut w kolysce..
Zawsze spala z nami kocham z nia spac ale jezeli jej bedzie odpowiadal sen w kolysce to tak bedzie lepiej..do zobakowania haha
Tak swoja droha Alicji juz zabki ida.. widac zgrubienie na dziaslach ledwo kolki sie skonczyly abtu zeby sie pchaja. Ah jo.