reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Możemy się spotkać, pewnie:)
Ja mam w pamięci, jak w poprzednich latach moja siostra ledwo weszła z wózkiem do autobusu. Tym razem miałybyśmy 2 wózki i troje małych dzieci, więc stwierdziłyśmy, że w ten weekend sobie darujemy, może za tydzień. Trochę szkoda, bo też lubię ten klimat i lampki.

reklama
DSC_0616.jpgDSC_0638.jpg

byliśmy dziś na zbieraniu slodkosci halowweenowych :p
dziecie nazbieraly tyle ze teraz będą wszyscy sluchac jak mamusia się odchudza :p:p "tatusiu, dla czego papierki od cukierkow tak szeleszczą ? ... zebysmy słyszeli jak mamusia się odchudza "

powinno im na caly rok starczyc hahaha :p z moja pomocą pewnie krócej.

wczoraj tez haloweenowo .. u nas w parku co roku robia takie krociotkie występy w całym parku .. rozne duchy i inne strachy. chłopcom się podobalo- byliśmy pierwszy raz.

Alicja od 3 dni nie miała kolki wieczorem !!! juhuu!!! można już jezdzic autem i grzesnie lezy bądź spi w foteliku..do tej pory po kilku sekundach w foteliku po 16-17 darla się tak ze az się sina robila,,, musiałam ja wyciągac bo się az dusila.. także nie jezdzilismy wieczorami autem.

Załączniki

• DSC_0616.jpg
    DSC_0616.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0638.jpg
    DSC_0638.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 74
Akuku ale fajna niunia juz z niej :) haha z tym odchudzaniem dobreee :D u mnie moj mi zaczyna pomału nadmieniac ze sie "zmieniłam" Eh.. Noi ciesze sie ze kolki minęły i mozna sie poruszać przynajmniej teraz bez problemu..

U nas tez halloweenowo było..
Z tata zdjęcie ma :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1446397362.105010.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1446397499.847540.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446397362.105010.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446397362.105010.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 70
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1446397499.847540.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446397499.847540.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 76
A my Halloween nie obchodzimy.. Mimo mieszkania prawie 10 lat w Uk jakoś to i tak mi nie odpowiada, taka obojętna na to jestem, nie brałam nigdy w tym udziału mimo tego że tutaj praktycznie każdy obchodzi.. Ale jak dzieciaczki pójdą do szkoły to pewnie się to zmieni

reklama
Do góry