reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Oj nie choc wiem ze ponielad przez takie zycue jakie mialam teraz jestem tu gdzie jestem.
Dam wam kilka tematow :)
Pefofil w pizzerii
Tata alkoholik..tj bylo akcji
Ucieczka z domu
Wstyd wstyd wtyd... glwnie ojca ale przez niego calej rodziny i samej siebie. ..
Wolalam chodzic po deszczu niz wravac do domu.
Mozr kiefys opowiem ;)

Magdus o to jrstesmy dwie :)

Kurczaki dziewczyny.. kykra za mnie jutro wdtanie i dzueci fo szkoly odstawj ? Po czym posprzata i zrobi tort s potem w nocy bedzie zdobic ? He

I zgaga ! Uuu dolegluwosci koncowki ciazy
. Patrzac na rozmiar brzucha to moze j a mutant i szybciec ciaze przechodze ?

Oj nie choc wiem ze ponielad przez takie zycue jakie mialam teraz jestem tu gdzie jestem.
Dam wam kilka tematow :)
Pefofil w pizzerii
Tata alkoholik..tj bylo akcji
Ucieczka z domu
Wstyd wstyd wtyd... glwnie ojca ale przez niego calej rodziny i samej siebie. ..
Wolalam chodzic po deszczu niz wravac do domu.
Mozr kiefys opowiem ;)

jak bedizemy rozpakowane.

zycie co...

(klawiature mam zepsuta, co pewnie zauwazylyscie juz ;) haha )

Magdus o to jrstesmy dwie :)

Kurczaki dziewczyny.. kykra za mnie jutro wdtanie i dzueci fo szkoly odstawj ? Po czym posprzata i zrobi tort s potem w nocy bedzie zdobic ? He

I zgaga ! Uuu dolegluwosci koncowki ciazy
. Patrzac na rozmiar brzucha to moze j a mutant i szybciec ciaze przechodze ?
blizzniaki ;)

reklama
Do góry