reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pierwsze wiazanir.dopiero sie uczymy ;)

Załączniki

• 1441890104825.jpg
    1441890104825.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Dokładnie, sa specjalne plastikowe wkładki do wanny, dziś mam zamiar ja wypróbować, bo będę sama kąpać małego.

Mielismy odparzenia mocne w pip bo cała dupka czerwona ze az parzyła, ale udało nam się ich pozbyć w 3 dni.

My korzystamy z tej wkładki właśnie po to żeby dzieci razem wykąpać. Zresztą ja nie chcę się już bawić w noszenie wanienki do salonu, bieganiem z ciepłą wodą wte i z powrotem. Tak to bąbel ląduje w wannie i mamy kąpiel sprawniejszą.

Panikara i nie spada z tego?

Blerka jak tam dzisiaj?
Ja mam caboo marki close to takie polaczenie nisidla, chusty i chusty. Nie trzeba nic motac. To jest gdzies do 6 miesiaca. Na pozniej mam nosidlo ergonomiczne Tula.

reklama
Do góry