reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney,
Piekne zdjecia! Bedzie super pamiatka.

U nas tez cisza i spokoj. Zupa dochodzi, drugie gotowe, przed chwila wylaczylam mufinki :-)
Az mnie skreca, zeby sprobowac, ale musze czekac az wystygna.
Mlody zasnal na sofie do Chopina. Ja tez chyba sobie przysne, skoro wszystko juz gotowe.

Rano mialam za to ciezszy moment. Pod prysznicem tak mnie zaczal bolec brzuch po lewej, ze ledwo dociagnelam do pokoju, zeby wziac paracetamol. Potem lezalam z 30 min zanim moglam sie podniesc. Dobrze, ze maly spal w tym czasie. Pozniej zaczelo sie krwawienie, mozliwe, ze stad ten bol?

Ja już tęsknię za czasami, kiedy się zastanawiałam czy budzić, czy nie. Teraz w dzień to ona często się budzi,w nocy lepiej, ale też zwykle 3-4, czasem 5 godzin. Przysypianie z małą w czasie karmienia to się u nas już w szpitalu zaczęło i nikt nam nic nie mówił.

Ja mam 3.5 kg powyżej normalnej wagi w której się ścigam. Na razie u mnie ciężko z czasem, żeby porządnie poćwiczyć, bo W długo pracuje, ale czasem w ramach spaceru stawiam sobie wózek i ćwiczę na siłowni plenerowej przed blokiem na orbitreku,a oprócz tego tydzień temu udało mi się na godzinkę na rower wyskoczyć, potem w weekend i dzisiaj chcę chyba na trochę dłużej, bo mam już mój rower szosowy przywieziony. Szczerze mówiąc top jak czasem ode z wózkiem, to strasznie zazdroszczę tym ludziom, którzy rowerami jeżdżą. Może w weekend mi się uda na taki mały wyścig pojechać, bo już za tym tęsknię,a W ma wolny weekend.

Lunera mnie dzisiaj w nocy podbrzusze strasznie bolało po lewej stronie, i ostatnio zdarza się że mnie brzuch boli jakbym okres miała dostać

reklama
Szymus ma dzis 18 dni, karmimy sie cycem i jak narazie dobrze nam wychodzi, poznalismy sie juz dosc dobrze ale maly nie lubi sie kapac i bardzo placze w wanience, mama juz nie ma na to sposobow:( doradzicie cos?:( baby blues juz nam minal i bardzo ciesze sie z bycia mama mimo tylu wyrzeczen:) mecza nas kolki codziennie miedzy 18 a 20 i nic nie pomaga, szymus bardzo placze a mi go tak strasznie zal bo nie wiem jak mu pomoc, w naszym przypadku nie pomagaja ani kropelki, ani herbatka ani masowanie brzuszka.

Do góry