reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
W imieniu sierpniówek 2014 serdecznie witam i gratuluję. Na wspominki aż bierze, jak się Wasza grupa formuje.
Życzę pięknych chwil, spokojnego noszenia, minimum dolegliwości ciążowych, cudownych rozwiązań w terminie.

Witajcie dziewczyny :)
Jestem marcową mamą 2015, w sumie to już lutową (przesunął mi się termin). Miło widzieć, że są już sierpniowe mamy. Czas tak szybko mija!
Powodzenia :)

czesc dziewczyny , ja test zrobilam 8 dni od daty jajeczkowania i mialam slabe dwie kreski, a za kilka dni mocniejsze, okres mial byc 21 ale 15 juz wiedzialam ze jestem w ciazy, za tydzien wizyta u lekarza zeby potwierdzic napewno

reklama
Mialam mialam. Ale moj maz powiedzial po co teraz ze mialam poswiadczenie na tescie( bardzo slabo widoczna kreska) ale jak wczoraj zrobilam i to test strumieniowy ponoc ma wyczuwalność 10 i nic nawet cienia. Dziasiaj podje jak wroci z pracy. Jutro mialaby przyjść @. Ile wy starałyšcie sie o dzidzie?

Do góry