reklama
Cześć dziewczyny, widzę że się posypało wczoraj, dwie mamusie Gratuluję!
jak tak dzieciaczki już się pchają na świat to któraś wogóle będzie rodzić w sierpniu? hehe
Dziś się wyspałam jupi Wogóle to kocham tą moją małą córeczkę, bo w nocy śpi, chyba że się rusza bardzo delikatnie bo w nocy mnie nie budzi za to w dzień jest bardzo aktywna nawet gdy ja spaceruje Oby też tak było jak się urodzi
Dziś przyjeżdża mama z siostrą więc będzie bardzo miły dzionek
Miłego dnia
jak tak dzieciaczki już się pchają na świat to któraś wogóle będzie rodzić w sierpniu? hehe
Dziś się wyspałam jupi Wogóle to kocham tą moją małą córeczkę, bo w nocy śpi, chyba że się rusza bardzo delikatnie bo w nocy mnie nie budzi za to w dzień jest bardzo aktywna nawet gdy ja spaceruje Oby też tak było jak się urodzi
Dziś przyjeżdża mama z siostrą więc będzie bardzo miły dzionek
Miłego dnia
Little, Jogobelka &&&&&&&
Anney, tez jestem ciekawa co jej podali, podpytam dzisiaj, poki co sie nie odzywaja, wiec chyba jeszcze nie urodzila.
Kopfer, dzielna mamusiu, swietnie sobie radzicie. Lezalam kiedys w szpitalu z dziewczyna, kt oppwiadala, ze poprzednio tylko 1 piersia karmila, w drugiej miala zapalenie czy z jakiegos powodu nie mogla. Caly czas tak, i nie mialo to wplywu na dzieciaka.
Pewnie ci przykro, ze Igi tak reaguje, daj mu chwile i nie martw sie na zapas. Jeszcze maja mnostwo czasu na nawiazanie wiezi, a on pewnie troche zagubiony jest w nowej sytuacji. Duza macie roznice wieku?
Lucalew, Anney, Akuku, jednak czekamy na pelnie, co?
Anney, tez jestem ciekawa co jej podali, podpytam dzisiaj, poki co sie nie odzywaja, wiec chyba jeszcze nie urodzila.
Kopfer, dzielna mamusiu, swietnie sobie radzicie. Lezalam kiedys w szpitalu z dziewczyna, kt oppwiadala, ze poprzednio tylko 1 piersia karmila, w drugiej miala zapalenie czy z jakiegos powodu nie mogla. Caly czas tak, i nie mialo to wplywu na dzieciaka.
Pewnie ci przykro, ze Igi tak reaguje, daj mu chwile i nie martw sie na zapas. Jeszcze maja mnostwo czasu na nawiazanie wiezi, a on pewnie troche zagubiony jest w nowej sytuacji. Duza macie roznice wieku?
Lucalew, Anney, Akuku, jednak czekamy na pelnie, co?
ewelinka12
Fanka BB :)
little me powodzenia &&&
lunera ja tez czekam
lunera ja tez czekam
Krotki meldunek. Ja w szpitalu.Kazali zaraz przyjechać. DZIDZIA ok. Monitoruja. Ale podobno zostaje w szpitalu a nie każą do domu i czekac. Skurcze bardzo słabe. Czekaja do 24 h jak sie nie nasila to oxy
Ide sie poruszac. Dzieki za kciuki kochane. Będą potrzebne.
Ide sie poruszac. Dzieki za kciuki kochane. Będą potrzebne.
reklama
Anney Akuku wy napewno dzisiaj urodzicie jak jeszcze nie urodzilyscie trzymam kciuki...
Pierwsze co rano zaglądam na forum dowiedzieć ktoś sie urodził
U mnie cisza. Rano wkładka tylko delikatnie wilgotna.
Wszystkie urodzicie i ja zostanę sama z brzuchem do końca sierpnia ;(
Pierwsze co rano zaglądam na forum dowiedzieć ktoś sie urodził
U mnie cisza. Rano wkładka tylko delikatnie wilgotna.
Wszystkie urodzicie i ja zostanę sama z brzuchem do końca sierpnia ;(