reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku, a co mu Ataki powoduje? Biedulek. Moj jozio
Juz na szczescie Od kilku lat nie mial(polecam odtoksycznianie!

Akuku, dobrze, ze przeszlo!!!

Ja mam zgage notorycznie. W ciagu dnia jeszcze daje rade, bo poruszam sie, cos zjem i jakos idzie do przodu. Migdaly sa ok, ale tylko na chwile.
Przed spaniem biore renni, jak proszek na gardlo przy dziasle i klade sie z nim spac. Bardzo dlugo i powoli sie rozpuszcza, wiec starcza do rana. Jak nie wezme to maks po godzinie mam pobudke.

Ja wlasnie zrobilam awanture, bo przyszla kolejna paczka z dodatkami, kt nie chcialam, a ktore zamowil mimo to. Juz mam rolety, lampe a teraz noze. Wyraznie mowilam, ze nie chce takiego albo ze w ogole nie chce kupowac nowego. I teraz nie chce sie przyznac co jeszcze zamowil...

Anney nie wiem juz dlugo nie mial.. tzn tylko podczas choroby oskrzelowej.. a kilka dni temu tez mial atak a dzi bardzo silny.. miwil E nie moze wypuscic oddechu i jak wciagal to az ramiona do gory unosil i taja dziura sie robila w szyi.. masakra.
Mydle ze moze cos pyli ?
A jak dziala odtoksycznianie?

Alez mi nie dobrze .. fuu :/ i spaaac..

Lilija tak malej sukienki i bluzki juz wisza w szafie, a spodenki body i spiochy w szufladzie ;)

Amor w 1 ciąży brałam te syropy i mi pomagały, w tej nie mam problemów z zalatwianiem się ale w torbie do szpitala mam wrzucone czopki glicerynowe w razie wu.

reklama
Anney biegalna dworzu..ale biega codziennie a atakow nie ma.. wiec nie wiem od czego.
Pomoglo 6 psikow.
Zaczne mu teraz dawac brazowy dwa razy dziennie..

Do góry