reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dariazgr trzymam mocno kciuki ! Sa kobiety ktore plamia w ciazy i nie oznacza to nic zlego.. niektore kobiety przez plemienia nawet nie widza ze sa w ciazy bo mysla ze to skapa miesiaczka. Idziesz do pl ginekologa czy Cie przyjma ? Jestem z Toba i czekam na wiesci! Obys dostala zalecenie lezec i moze dadza Ci duphaston albo luteline. Trzymam kciuki &&&&&

reklama
Ja jestem na tyle masochistka, ze na prenatalne wybieram sie do tego samego lekarza, ktory stwierdzil poprzednim razem brak akcji serca. I co 'najlepsze' sama zdecydowalam, ze wlasnie do niego chce isc chociaz w tej klinice jest jeszcze jeden b. dobry i polecany ginekolog. Tez sie stresuje, ale z drugiej strony to tez nie ich wina, ze musieli nam przekazac taka wiadomosc. Trzeba sie przemóc ;-)
no i dobrze, czemu niby miec uraz do lekrza, to nie jego wina przeciez, co innego jakby cos sie stało z winy zaniedbania lekrza

Daria trzymam bardzo mocno kciuki za wizyte.

Nie nastawiam sie do lekarki negatywnie bo wiem ze to nie jej wina, zreszta zgodzilam sie na nia świadomie. Poprostu sie boję i przypomialo mi sie wszystko.

A używacie już jakiś kremów przeciw rozstępom? Bo ja właśnie zakupiłam a na nim jest napisane że od 4mc używać. Tylko że mi brzuch już rośnie a piersi tez o rozmiar do przodu poszły i boje się rozstępów. Za pierwszym razem uzywalam kremu mustela i bardzo dobry ani jednego nie miałam. No teraz kupilam inny bo tamten teraz ponad stowe kosztuje a tubka na miesiąc mi wychodziła to trochę mi kasy szkoda

reklama
Ja tylko prysznic chociaz bardzo bym chciala ciepłą kompiel. Lekarz zakazal, przytulac tez sie nie moge :-(

Kremow nie używam ale kolezanki polecaly jakis fajny z rosmana ponoc nie drogi i bardzo fajny.

Do góry