reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

No i wiedziałam, że czegoś mądrego się dowiem. No to lipa teraz, bo mam wizytę 18.09 a że mam długie cykle to pokazuje mi, że będzie to 5DC :/ Przełożę na 21.09
A teraz jesteś w jakim dniu? Bo wiesz ten 10 dc to tak standardowo chyba zawsze mówią…. A jak wiemy nasze organizmy rzadko kiedy są bliskie standardom :) skoro masz długie cykle to moze zrob teraz te wymazy w tym cyklu?
Edit: Link do: Przygotowanie do badań cytologicznych i genetycznych - Pacjent - Diagnostyka Laboratoria Medyczne tutaj masz w miarę sensownie brzmiące zalecenia :)

reklama
A teraz jesteś w jakim dniu? Bo wiesz ten 10 dc to tak standardowo chyba zawsze mówią…. A jak wiemy nasze organizmy rzadko kiedy są bliskie standardom :) skoro masz długie cykle to moze zrob teraz te wymazy w tym cyklu?
Edit: Link do: Przygotowanie do badań cytologicznych i genetycznych - Pacjent - Diagnostyka Laboratoria Medyczne tutaj masz w miarę sensownie brzmiące zalecenia :)
AA w ogóle mi nie pasuje :D Za bardzo rozlazłe te moje cykle. Teraz jestem w 16DC. Jutro nie pojadę do lekarki, bo nie mam jak. W poniedziałek odpada - mąż ma urodziny w niedziele więc no mamy po higienie badania. ewentualnie 7.09, ale 14.09 już mam mieć okres. A w sumie to tak umawiałyśmy się z lekarką żeby zobaczyć się po II miesiączce po poronieniu i łyżeczkowaniu. I nie wiem sama.

AA w ogóle mi nie pasuje :D Za bardzo rozlazłe te moje cykle. Teraz jestem w 16DC. Jutro nie pojadę do lekarki, bo nie mam jak. W poniedziałek odpada - mąż ma urodziny w niedziele więc no mamy po higienie badania. ewentualnie 7.09, ale 14.09 już mam mieć okres. A w sumie to tak umawiałyśmy się z lekarką żeby zobaczyć się po II miesiączce po poronieniu i łyżeczkowaniu. I nie wiem sama.
Hmm kurczę ciężko doradzić. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i pewnie próbowałabym zrobić tego 7 września, bo kilka dni czekania na wyniki dochodzi jeszcze. Worst case scenario: jeśli by coś wyszło to akurat mogłabyś przegadać na wizycie u lekarza tego 18.09 i najwyżej powtórzyć w tym kolejnym cyklu. Best case scenario: będziesz miała super cacy wyniki do przegadania na wizycie 18.09 :)

Hmm kurczę ciężko doradzić. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i pewnie próbowałabym zrobić tego 7 września, bo kilka dni czekania na wyniki dochodzi jeszcze. Worst case scenario: jeśli by coś wyszło to akurat mogłabyś przegadać na wizycie u lekarza tego 18.09 i najwyżej powtórzyć w tym kolejnym cyklu. Best case scenario: będziesz miała super cacy wyniki do przegadania na wizycie 18.09 :)
HM, posłucham Cię i zadzwonię jutro. Akurat fajnie, bo położna ma dyżur to jej powiem co i jak. Bo w sumie jakbym drugą wizytę przesunęła to by były wyniki i monitoring na podglądnięcie owulacji czy ładnie wróciła 🤔 to jest plan :D

Dziewczyny, mam przyrost 🥹🥹
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję. 😊
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy 😊 W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki 🤞🤞
Nie byłabym sobą 💩💩💩😂
Romance Love GIF
No i zajebiście. Miałam już dziś nie zaglądać, ale czekałam na te wieści.
Jutro jeszcze na legalu możesz być.

Wygraliśmy 24 złote w dużego lotka 😂😂
Gratuluję wygranej 😁 na przykład na lody z automatu dla dwojga , albo na Mc Flurry wystarczy- dla przyjemności i ochłody.
My z okazji kumulacji też puściliśmy 😅
Najlepsze jest to , że skreślaliśmy bez porozumienia, i 3 liczby nam się skorelowały A kolejne 3 praktycznie obok siebie, taka synchronizacja 😅
Oboje trafiliśmy po jednej liczbie, tej samej i oczywiście 💩 A dzień wcześniej widzieliśmy 2 spadające gwiazdy 🤪 i 💩💩

Dziewczyny, mam przyrost 🥹🥹
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję. 😊
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy 😊 W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki 🤞🤞
Nie byłabym sobą 💩💩💩😂
Romance Love GIF
Gratulacje już oficjalne, żeby już było nudno 😍

reklama
Do góry