Myszko
Fanka BB :)
Mój nie miał żadnych badań prawiea w jakiej klinice?
Zaczynam być przerażona Czy ktoś wie jakiej metody badania wymagają w Bocianach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nie miał żadnych badań prawiea w jakiej klinice?
Zaczynam być przerażona Czy ktoś wie jakiej metody badania wymagają w Bocianach?
Lotto, ja też czasem sobie zagram na stronie, ale ja to tak max 20-30 zł, kilka razy tylko mi się jakaś stówka.Potrzebuje wiedzieć co to za appka!
Ja brałam lutinus - nosiłam podpaski i wiecznie gips ze mnie wyłaził. A teraz cyklogest czy jak mu tam i potop , ale nez gipsu.Pytanie za milion punktów: która z Was brała dopochwowo luteinę? Przyznać się! Też musiałyście łazić cały czas z wkładką, bo wszystko było ujebane na biało czy coś źle robię?
Staram się myśleć pozytywnie, ale jednak rzeczywistość rzuca o glebęDo czasu gdy nie ma @, wszystko jest możliwe! Głowa do góry i afirmuj ciąże
Tez biore teraz cyclogest na noc i majty białe jak wstanę.. czasem i wkładka nie pomaga.Ja brałam lutinus - nosiłam podpaski i wiecznie gips ze mnie wyłaził. A teraz cyklogest czy jak mu tam i potop , ale nez gipsu.
CUDOWNIE! Idź i rośnij zdrowoDziewczyny, mam przyrost
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję.
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki
Nie byłabym sobą
Takich wiadomości nam potrzeba! Nie martw się na zapas, będzie wszystko dobrze!Dziewczyny, mam przyrost
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Nie byłabym sobą
po raz ostatni: wypierdalajDziewczyny, mam przyrost
Nie byłabym sobą
Na takie wieści czekałamDziewczyny, mam przyrost
Nie byłabym sobą