reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dziewczyny, mam przyrost 🥹🥹
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję. 😊
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy 😊 W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki 🤞🤞
Nie byłabym sobą 💩💩💩😂
Romance Love GIF
super, rosnijcie zdrowo 🥰

Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy 😊 W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Nie byłabym sobą 💩💩💩😂
Romance Love GIF
No mam wzrusza. Powodzenia i choć będzie Cię tu brakowało, to nie wracaj tu dopóki nie będziesz się starać o rodzeństwo. Powodzenia 😘

Nie byłabym sobą 💩💩💩😂
Romance Love GIF
Cudownie!😍 Ani przez chwilę nie wątpiłam w ten przyrost ❤️ „Ić stond” i rośnijcie zdrowo!

Ps. Znamy się krótko, a mimo to, w ostatnich dniach, udało Ci się doprowadzić do kilku moich wzruszeń 🥹

reklama
Do góry