spekoppar_
Fanka BB :)
W tym wypadku naprawdę pięknie to brzmi.po raz ostatni: wypierdalaj
Wzruszyłam się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym wypadku naprawdę pięknie to brzmi.po raz ostatni: wypierdalaj
Wzruszyłam się
Cyclogest 800, Prolutex 25mg i estrofem.Staram się myśleć pozytywnie, ale jednak rzeczywistość rzuca o glebę
Tez biore teraz cyclogest na noc i majty białe jak wstanę.. czasem i wkładka nie pomaga.
A jeśli mogę zapytać to oprócz cyclogestu bierzesz jeszcze jakieś leki po transferze?
super, rosnijcie zdrowoDziewczyny, mam przyrost
Tym samym afirmuje, że będzie dobrze. Choć bardzo się boję.
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Będę Was podglądać z ukrycia, kibicować i trzymać kciuki
Nie byłabym sobą
No mam wzrusza. Powodzenia i choć będzie Cię tu brakowało, to nie wracaj tu dopóki nie będziesz się starać o rodzeństwo. PowodzeniaDziewczyny, mam przyrost
Nie żegnam się z Wami. Jestem dla Was na priv, macie mojego messengera, instagram. Pamiętajcie, że zawsze możecie do mnie napisać! Nigdy Wam nie powiem żeby odpuścić, nigdy W tej walce o bombelka nie zapominacie o samych sobie, o Waszych partnerach. Jesteście w tym razem. Poznałam tutaj mnóstwo wartościowych kobiet z którymi mam nadzieję utrzymać dalej kontakt i kiedyś się spotkać na wspólnej kawie patrząc jak nasze bombelki się bawią, pogadać o starych czasach staraczkowych.
Nie byłabym sobą
Cudownie! Ani przez chwilę nie wątpiłam w ten przyrost „Ić stond” i rośnijcie zdrowo!Dziewczyny, mam przyrost
Nie byłabym sobą
Tak. Najlepiej około 10 dc. Dwa dni wcześniej nie współżyć i nie pchać nic dopochwowo.Dziewczyny na wymaz MUCHa muszę być już po okresie?
No i wiedziałam, że czegoś mądrego się dowiem. No to lipa teraz, bo mam wizytę 18.09 a że mam długie cykle to pokazuje mi, że będzie to 5DC :/ Przełożę na 21.09Tak. Najlepiej około 10 dc. Dwa dni wcześniej nie współżyć i nie pchać nic dopochwowo.
Jak się czujesz?Cyclogest 800, Prolutex 25mg i estrofem.
Tak, z tego co wiem przygotowanie takie same jak do cytologii.Dziewczyny na wymaz MUCHa muszę być już po okresie?