reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

nie umiał znaleźć macicy? 😅
Coś tam wynalazł, mam nadzieję, że to macica 🫢, ale ogólnie badanie z zegarkiem w ręku minuta trzydzieści. Ja rozumiem, że to tylko monitoring, ale wkurza mnie że czasem ledwo zdążę zdjąć gacie a lekarz już drukuje zdjęcie. No i jakoś tak mi się nie składa, pęcherzyk niby 14 mm a mówił, że endometrium wygląda jak po owulacji 🧐 mimo że dwa dni temu inny mówił, że piękne i że ma 9 mm🤷‍♀️ Sama sobie zrobię chyba kurs i aparat do usg

reklama
Coś tam wynalazł, mam nadzieję, że to macica 🫢, ale ogólnie badanie z zegarkiem w ręku minuta trzydzieści. Ja rozumiem, że to tylko monitoring, ale wkurza mnie że czasem ledwo zdążę zdjąć gacie a lekarz już drukuje zdjęcie. No i jakoś tak mi się nie składa, pęcherzyk niby 14 mm a mówił, że endometrium wygląda jak po owulacji 🧐 mimo że dwa dni temu inny mówił, że piękne i że ma 9 mm🤷‍♀️ Sama sobie zrobię chyba kurs i aparat do usg
Taniej wyjdzie jak zamiast kupować usg zaprzyjaźnisz się z kimś z gabinetu gdzie jest usg :D Sprawdzałam i taki aparat kosztuje ok 40 000 tysięcy.

Byłam na kontrolnej wizycie, myślałam, że się dowiem czy owu była, wg kalkulacji miała być wczoraj (dziś 15dc) i przestanę męczyć chłopa, zrobię jeszcze raz proga po potwierdzonej owu a koleś nie wie czy była czy nie, może była, on nie widzi ale może ta plamka to płyn. Same patafiany mi się trafiają 🙈 Jedyne czego się dowiedziałam to endo 9mm. Muszę chyba zacząć szukać sprawdzonego miejsca bo lekarze z przypadku to nieporozumienie... 🤷‍♀️
Ja pitole, same patafiany

Ja dziś byłam na bardzo niesatysfakcjonującym moni. Najgorzej, że często trzeba pójść do jakiegoś randomowego lekarza
Byłam na kontrolnej wizycie, myślałam, że się dowiem czy owu była, wg kalkulacji miała być wczoraj (dziś 15dc) i przestanę męczyć chłopa, zrobię jeszcze raz proga po potwierdzonej owu a koleś nie wie czy była czy nie, może była, on nie widzi ale może ta plamka to płyn. Same patafiany mi się trafiają 🙈 Jedyne czego się dowiedziałam to endo 9mm. Muszę chyba zacząć szukać sprawdzonego miejsca bo lekarze z przypadku to nieporozumienie... 🤷‍♀️

Byłyście u tego samego lekarza? ;)

Ja rozważałam pójście na moni dzisiaj, do jakiegoś innego lekarza (bo mój dzisiaj jest niedostępny), ale udało mi się powstrzymać przed tym pomysłem mój mózg i (nie)cierpliwie czekam na jutro - miedzy innymi dlatego, że nigdy nie jest pewne, czy przypadkowy lekarz będzie Ok.

Poszłam na pocieszenie do Maka...
🍟 Was pozdrawiają! 😏

Załączniki

• IMG_20230830_165532.jpg
    IMG_20230830_165532.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 55
też to rozważam czasami 🤦‍♀️

Byłyście u tego samego lekarza? ;)

Ja rozważałam pójście na moni dzisiaj, do jakiegoś innego lekarza (bo mój dzisiaj jest niedostępny), ale udało mi się powstrzymać przed tym pomysłem mój mózg i (nie)cierpliwie czekam na jutro - miedzy innymi dlatego, że nigdy nie jest pewne, czy przypadkowy lekarz będzie Ok.
Pewnie nie, ale jak widać - takich patafianów od dostatku 💁‍♀️😅

reklama
Do góry