Bolilol
Fanka BB :)
my kiedyś znalazlysmy chyba za 23k jużTaniej wyjdzie jak zamiast kupować usg zaprzyjaźnisz się z kimś z gabinetu gdzie jest usg Sprawdzałam i taki aparat kosztuje ok 40 000 tysięcy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my kiedyś znalazlysmy chyba za 23k jużTaniej wyjdzie jak zamiast kupować usg zaprzyjaźnisz się z kimś z gabinetu gdzie jest usg Sprawdzałam i taki aparat kosztuje ok 40 000 tysięcy.
To ja bym zeżarła czekoladę Lindt z orzechami dużą! Oczywiście całą na razoooo zeżarłabym. I big maca. I wiesmaca. I royala. I popiła colą, ale wiadomo, zero, żeby nie miała za dużo kcal
z frytkamiTo ja bym zeżarła czekoladę Lindt z orzechami dużą! Oczywiście całą na raz
Może bardziej z lodami (żeby nie było niedomówień do mam na myśli Grycany tiramisu a nie lody spermowe)z frytkami
Narobiłaś mi smaka na burgeraoooo zeżarłabym. I big maca. I wiesmaca. I royala. I popiła colą, ale wiadomo, zero, żeby nie miała za dużo kcal
O, lody tez mogą być do tego, w końcu środa dzień lodaMoże bardziej z lodami (żeby nie było niedomówień do mam na myśli Grycany tiramisu a nie lody spermowe)
czemu mam tak daleko do Maka ....Poszłam na pocieszenie do Maka...
Was pozdrawiają!
sobie też, jeżeli Cię to pocieszyNarobiłaś mi smaka na burgera
Trzeba znowu znaleźć powód do zorganizowania akcji frytysobie też, jeżeli Cię to pocieszy