Motylkowa!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UjebanePytanie za milion punktów: która z Was brała dopochwowo luteinę? Przyznać się! Też musiałyście łazić cały czas z wkładką, bo wszystko było ujebane na biało czy coś źle robię?
Ja brałam,ale jak brałam to na noc + wkladkaPytanie za milion punktów: która z Was brała dopochwowo luteinę? Przyznać się! Też musiałyście łazić cały czas z wkładką, bo wszystko było ujebane na biało czy coś źle robię?
A co to za klinika jeśli mogę wiedzieć?Mąż badanie nasienia robił w Krakowie w klinice. Mówił, że pokój przyjemny, z kanapą, TV, umywalką. Pani go zaprowadziła, zostawiła, dała kubeczek, a po wszystkim kubeczek miał zostawić w wyznaczonym miejscu i podejść na recepcję. Bardziej niż samo badanie stresowały go wyniki. Jak zapytałam: "jak tam, co tam" to powiedział "ty tak serio? najdroższy orgazm w moim życiu, a to nawet sex nie był"
Ale byłam dumna, że poszedł sam z siebie. Teraz dieta, ruch, suplementy i oleje
ARTIVMED, polecam. Szybie terminy nawet mają. Zadzwoniłam w poniedziałek - termin na czwartek/piątek.A co to za klinika jeśli mogę wiedzieć?
a jak doszło do wykrycia? Miałaś jakieś objawy? Bo MUCHa to nie jest chyba standardowe badanie na początku ciazy, czy mylę się?Bo ja jako osoba zarażona ureaplazmą co zostało wykryte w 8 tc i która prawie cała ciąże o tym myślała doradzałbym jednak z cewki a nie z moczu
Będę trzymać kciuki!wrzesien-to-ten-piekny-czas-gdy-dwie-kreski-zobaczy-kazda-z-nas.126207 wrześniowe kreski założone, jak już wiecie kiedy to zapraszam do zapisywania się.Przypominam, że tutaj zostajemy do końca miesiąca Nie zostawiamy ostatnich testujących samych.
Mój robil w Krakovi i też był zadowolonyA co to za klinika jeśli mogę wiedzieć?