Majorkaaaa
Fanka BB :)
Tak jest Szefowo!nie bluźnij już więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest Szefowo!nie bluźnij już więcej
Ja bym tam chciała spędzić tu tylko miesiącNo ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie
Co jak co, ale marudzenie na krótki pobyt na kreskach powinno być wpisane do regulaminu wątku jako zakazaneNo ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie
Jakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowaA Ty jesteś majowa czy kwierniowa ?
ZAPISUJE!Co jak co, ale marudzenie na krótki pobyt na kreskach powinno być wpisane do regulaminu wątku jako zakazane
Czyli dobrze, że nasza gin nie uprzedziła mojego chłopa wcześniej, że będzie musiał mieć to badanie tylko wzięła go z zaskoczeniawez nic nie mów bo my jesteśmy na etapie buntu Starego przed wykonaniem wymazu z cewki moczowej
LizodupJakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowa
ZAPISUJE!
Apropo wrześniowego wątku. Nadszedł czas zakładania. Macie jakieś pomysły na kreatywną nazwę wątku?
mój dalej nie wie, ale u nas chyba nie jest to wymagane. Mam nadziejęCzyli dobrze, że nasza gin nie uprzedziła mojego chłopa wcześniej, że będzie musiał mieć to badanie tylko wzięła go z zaskoczenia
Czyli zaginamy realia i tworzymy bańkę no cóż...w takim razie gratulacje i tyleBo to wątek kreskowy i już dawno były rozmowy, że tutaj nie rozmawiamy na tematy ciążowe i dzieciowe. I ciężarówki mogą zostać do końca miesiąca, a potem przechodzą na mamusie.
W przerwie międzyLizodup
Wrześniowe kreski ciepłe jak kasztany z placu PigalleJakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowa
ZAPISUJE!
Apropo wrześniowego wątku. Nadszedł czas zakładania. Macie jakieś pomysły na kreatywną nazwę wątku?