Moonstone
Moderator
No tak powstało moje bez tabooAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak powstało moje bez tabooAle mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe
Spokojnie, niebawem do Was dołączymyI szkoda, że jutro nasz ostatni dzień
PysznościNa końcu świata już na całego dojrzewają pomidory musiałam się pochwalić
Ja tam się cieszę z całą sympatią do wszystkichI szkoda, że jutro nasz ostatni dzień
Jakoś teraz powinien być. Kalendarzykowo wczoraj, ale moje cykle nie są co do dnia. A w tym cyklu brałam jeszcze duphaston przez 10 dni. Dziś 5 dzień po odstawieniu.A za ile okres ma przyjść?
No ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwieJa tam się cieszę z całą sympatią do wszystkich
A Ty jesteś majowa czy kwierniowa ?No ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie
nie bluźnij już więcejNo ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie
Kwietniowa, marzył mi się maj/czerwiec, ale za szybko zaczęliśmyA Ty jesteś majowa czy kwierniowa ?