Bolilol
Fanka BB :)
a miałaś transfer 3dniowca czy 5dniowej blastki?No założę, ale najpierw muszę zaciążyć
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a miałaś transfer 3dniowca czy 5dniowej blastki?No założę, ale najpierw muszę zaciążyć
Czekam na CiebieProszę trzymać dla mnie miejsce! Za miesiąc mogę dołączyć ;D
NapisałamYyyyyyy, ale do Ciebie się nie da wysłać wiadomości
Ja też chętnie dołączęJa jestem chętna, niektóre też były chętne na wątek prywatny
Chyba bym go udusiła gołymi rękoma i nawet dzielące biurko by mu nie pomogło. A co najmniej taka siarczysta chara na ryj. Pozbawić prawa zawodu takich.Mnie też, ale ja zawsze na takich trafiam. Po poronieniu mnie chłop pytał „jak pani myśli, jakiej płci było dziecko? chciała pani chłopca czy dziewczynke?”
Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką
Przepraszam! Dostaje tak dużo wiadomości od Was wszystkich, że nie nadążam odpisywać!
NO A JA?! Też chcęCzy coś komuś jeszcze jestem winna ?
5 dniowej blastkia miałaś transfer 3dniowca czy 5dniowej blastki?
trzymam kciuki za piękne otwarcie wrześniowego wątku5 dniowej blastki
I szkoda, że jutro nasz ostatni dzieńBo to wątek kreskowy i już dawno były rozmowy, że tutaj nie rozmawiamy na tematy ciążowe i dzieciowe. I ciężarówki mogą zostać do końca miesiąca, a potem przechodzą na mamusie.