reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
niestety ale za e-recepte 80zl i jednak wcisnelam sie na konsultacje dziś na 18:30 żeby dopytać o inne rzeczy
Trochę włożę kij w mrowisko, ale skoro potrzebny Ci ten dupek to chyba wart jest 80zł? Jeżeli masz go zaleconego z jakiś powodów to podejść/podjechać/zadzwonić do lekarza na wystawienie recepty nie powinno być problemem.
Lekarz rodzinny po przekazaniu informacji, badań. Czy nawet portale internetowe wystawiające recepty. Nie mówię już o opiece prywatnej i jednym telefonie.
Tych wyników bety dalej nie ma.....nie mogę już wysiedzieć z nerwów...😥
Niestety wiem jak to jest jak się dłuży. Łatwo powiedzieć, ale najlepiej się czymś zając. Rozpisać listę rzeczy do zrobienia w pracy/w domu. Może czeka na ciebie do posprzątania szuflada wstydu. W takiej sytuacji gdy się dłuży to można osiwieć. A to tym bardziej nerwy, tworzenie scenariuszy itp.

Trochę włożę kij w mrowisko, ale skoro potrzebny Ci ten dupek to chyba wart jest 80zł? Jeżeli masz go zaleconego z jakiś powodów to podejść/podjechać/zadzwonić do lekarza na wystawienie recepty nie powinno być problemem.
Lekarz rodzinny po przekazaniu informacji, badań. Czy nawet portale internetowe wystawiające recepty. Nie mówię już o opiece prywatnej i jednym telefonie.

Niestety wiem jak to jest jak się dłuży. Łatwo powiedzieć, ale najlepiej się czymś zając. Rozpisać listę rzeczy do zrobienia w pracy/w domu. Może czeka na ciebie do posprzątania szuflada wstydu. W takiej sytuacji gdy się dłuży to można osiwieć. A to tym bardziej nerwy, tworzenie scenariuszy itp.
Przemyślałam to i jednak wolę skonsultować to wszystko z ginekolog, a może mam brać większą dawkę lub coś innego zwlaszcza że na początku źle się po nim czułam. Chcę jednak jej opowiedzieć o moich dolegliwościach, co dalej robić, co brać itd. Jeśli mam zapłacić za konsultację 140zł to wolę jednak iść na konsultacje niż dostać telefonicznie recepte (liczyłam że mi poda numer telefonu, no a może uda mi sie zdobyć przy tej wizycie)

Jestem w pracy zdalnie, więc wracam myślami haha

reklama
Do góry