reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

@Bolilol Z racji że nie mam zamiaru nikogo "wkurwiać",nie przeczytałam 1 strony ,nie przedstawiłam się z imienia i nazwiska,nie podałam nr pesel,a byłam na wątkach w zeszłym roku,więc nie czułam takiej potrzeby,jest tu dość sporo dziewczyn których nicki pamiętam i nadal są, proszę, możesz mnie usunąć z listy rezerwowej,nie obrażam się,bo nie mam 5 lat ,ale skoro moje pytania czy komentarze mają kogoś tak "wkurwiać",skoro o nic nie moge zapytac,doradzic sie
to mowie pass,a też nie będę czytać ponad 600 stron czy poprzednich wątków żeby dowiedzieć się czy testy owu są godne polecenia..To by było na tyle z Mojej strony..
ok

reklama
@nikaplis gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?
jestem ale ostatnio trochę mi lepiej z oddalaniem myśli od starań i tym samym forum. Czasami mnie serduszko tu przyprowadzi i po cichu podejrzę co się dzieje 😘 zdarza się nie tak bardzo po cichu ale musiałam o tej równowadze hormonalnej bo też się martwiłam

Nie trzeba. Po prostu wkurwiają mnie ludzie, którzy wchodzą na wątek i nadupcają posty w temacie ja i ja i ja. My się tu wspieramy, podnosimy na duchu, wyrzucamy ciężarówki żeby każda się czuła komfortowo, gadamy o gównie żeby rozładować atmosferę. Często utrzymujemy kontakt na priv. A niektórym się nawet 1 strony nie chce przeczytać i przedstawić.
No wiem. Ja tam nie uważam, że to miejsce gdzie rozmawiamy o ciążach, ich objawach, porodach. Wiele dziewczyn czeka na upragniony ciąż. Z każdej nowej się człowiek cieszy i wysyła na mamuśki, żeby tam mogła na takie tematy pogadać.

A to od jednego lekarza, tego, który powiedział, że mąż ma złe wyniki (morfo 3% koncentracja 115mln) to bez usg powiedział, że już możemy.
A od mojej plan jest taki: robimy wymaz na MUCHA 18.09. I na tej wizycie przychodzę tez z wynikami na zespol antyfosfolipidowy. Czekamy na wyniki z mucha i w tedy zobaczymy czy tam coś jest do leczenia czy nie. No i co ten antyfosfolipidowy pokaże.
Powiem ci, ze mieliśmy gorsza morfo i niewiele lepsza koncentracje w szczęśliwym cyklu :)

jestem ale ostatnio trochę mi lepiej z oddalaniem myśli od starań i tym samym forum. Czasami mnie serduszko tu przyprowadzi i po cichu podejrzę co się dzieje 😘 zdarza się nie tak bardzo po cichu ale musiałam o tej równowadze hormonalnej bo też się martwiłam
To tym bardziej dziekuje ze sie odezwalas w tej kwestii.
:*

o rety, jesteś kochana, że w ogóle pytasz o to. Było bardzo dobrze, idziemy długim protokołem: teraz zaczynam brać pigułki anty, bo musimy wyciszyć moje jajniki z powodu zbyt wysokiego estradiolu, 20.09 mam kontrolę, zrobimy też ustawowe badania do ivf, dostanę zastrzyk na wyciszenie jajników jeszcze i po dwóch tygodniach od zastrzyku dostanę miesiączkę i jeśli poziom estradiolu będzie poniżej 20, to zaczniemy stymulacje
Super, że jest konkretny plan i jesteś zadowolona po tych wszystkich dotychczasowych perypetiach i oczekiwaniu :) Trzymam kciuki, żeby teraz już wszystko poszło sprawnie, a w październiku pokazały się dwie kreski🤞

reklama
Do góry