wrobelmm
Fanka BB :)
Oby! Jakoś będziemy musiały wówczas poradzić sobie ze znalezieniem za Ciebie zastępstwaChyba, że zrobię Wam psikusa i wysikam wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby! Jakoś będziemy musiały wówczas poradzić sobie ze znalezieniem za Ciebie zastępstwaChyba, że zrobię Wam psikusa i wysikam wcześniej
a kiedy dostaniecie zielone światło?Chyba, że zrobię Wam psikusa i wysikam wcześniej
Dla mnie to dzisiaj jest jakby wtorekWiecie, że dzisiaj nie jest piątek?
nie po prostu nie będzie styczniowych kresek. Wszystkie mają wysikać pozytyw do konca grudnia i kropkaOby! Jakoś będziemy musiały wówczas poradzić sobie ze znalezieniem za Ciebie zastępstwa
NajgorzejWiecie, że dzisiaj nie jest piątek?
Tak jest!nie po prostu nie będzie styczniowych kresek. Wszystkie mają wysikać pozytyw do konca grudnia i kropka
A to od jednego lekarza, tego, który powiedział, że mąż ma złe wyniki (morfo 3% koncentracja 115mln) to bez usg powiedział, że już możemy.a kiedy dostaniecie zielone światło?
o rety, jesteś kochana, że w ogóle pytasz o to. Było bardzo dobrze, idziemy długim protokołem: teraz zaczynam brać pigułki anty, bo musimy wyciszyć moje jajniki z powodu zbyt wysokiego estradiolu, 20.09 mam kontrolę, zrobimy też ustawowe badania do ivf, dostanę zastrzyk na wyciszenie jajników jeszcze i po dwóch tygodniach od zastrzyku dostanę miesiączkę i jeśli poziom estradiolu będzie poniżej 20, to zaczniemy stymulacje@Bolilol a jak Twoja wizyta u lekarza? Jaki jest plan? Pewnie pisałaś, ale nie jestem w stanie przekopać się przez wiadomości z tamtego tygodnia.