Bolilol
Fanka BB :)
to dzięki moim ciekawostkom. Na bank!Witamy i podziwiamy, że ktoś do nas dołącza po tym, co się tu dzisiaj wyprawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dzięki moim ciekawostkom. Na bank!Witamy i podziwiamy, że ktoś do nas dołącza po tym, co się tu dzisiaj wyprawia
Przypomnij proszę o jakie treningi chodzi?a tam pięknie, ważne, że systematycznie. Pamietam czasy jak w dwa tygodnie to po -3 kg było. Ale szybko wracało z nawiązką i tak coraz więcej i coraz więcej. Teraz idzie wolniej, ale stabilniej, świadomie. Mam inne cele. Teraz wiem, że to proces. Tez nie nakładam presji na siebie i to jest fajne.
Tylko te treningi. Fajnie by było polubić się z aktywnością. Marzą mi się zarysowane ramiona i nogi, szczególnie uda.
to są pytania, na które nie otrzymam odpowiedziAle że jak? Po co to komu?
przecież dzisiaj to jest wyjątkowo spokojnieWitamy i podziwiamy, że ktoś do nas dołącza po tym, co się tu dzisiaj wyprawia
właśnie po przeczytaniu postów przez ostatnie kilka dni stwierdziłam, że to miejsce idealne dla mnieWitamy i podziwiamy, że ktoś do nas dołącza po tym, co się tu dzisiaj wyprawia
Tu mnie maszto dzięki moim ciekawostkom. Na bank!
Ty to wiesz jak zapunktowaćwłaśnie po przeczytaniu postów przez ostatnie kilka dni stwierdziłam, że to miejsce idealne dla mnie
Jak bym mogła to sama bym jeszcze raz dołączyłato dzięki moim ciekawostkom. Na bank!