reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

We wtorek teoretycznie mam wizytę u doktorka w poradni po skierowanie i będę umawiać termin na wrzesień. Ale oczywiście nie wszystko takie proste, bo w poniedziałek muszę zrobić powtórnie posiew i muszą mi zdążyć przyjść wyniki do wtorku rana (oczywiscie już muszą byc dobre) żeby doktorkowi przedłożyć cały pakiet wyników MUCHA. Trzymajcie kciuki bo z moim szczęściem na pewno coś się nie zgra i znowu miesiąc w dupe…
łoooo, to faktycznie na zakładkę... A ile czekałaś poprzednio na wynik?

reklama
A ja Wam się wtrącę i pochwale -1,7kg na wadze :) jest lekko poza założonym planem, ale dalej w normie tj ok 0,3 na tydzień. Miałam dobre podejrzenia, że waga mi podskoczyła w momencie owulacji. Trochę więcej się ruszam, ale dalej nie wdrożyłam treningów takich jak bym chciała. No nic na to przyjdzie czas. Mam lekka motywacje, bo pod koniec października mamy imprezę rodzinna. Miałam być z podkreślonym brzuszkiem w 5miesiącu to będę w dobrej formie.

We wtorek teoretycznie mam wizytę u doktorka w poradni po skierowanie i będę umawiać termin na wrzesień. Ale oczywiście nie wszystko takie proste, bo w poniedziałek muszę zrobić powtórnie posiew i muszą mi zdążyć przyjść wyniki do wtorku rana (oczywiscie już muszą byc dobre) żeby doktorkowi przedłożyć cały pakiet wyników MUCHA. Trzymajcie kciuki bo z moim szczęściem na pewno coś się nie zgra i znowu miesiąc w dupe…
trzymam mocno kciuki żeby były wyniki na czas i to dobre!

Trzymam 🤞🤞🤞🤞

A ja Wam się wtrącę i pochwale -1,7kg na wadze :) jest lekko poza założonym planem, ale dalej w normie tj ok 0,3 na tydzień. Miałam dobre podejrzenia, że waga mi podskoczyła w momencie owulacji. Trochę więcej się ruszam, ale dalej nie wdrożyłam treningów takich jak bym chciała. No nic na to przyjdzie czas. Mam lekka motywacje, bo pod koniec października mamy imprezę rodzinna. Miałam być z podkreślonym brzuszkiem w 5miesiącu to będę w dobrej formie.
Ja się nie chwalę bo od laparo to waga mi leci, ale w górę 😂

Cześć Dziewczyny:) podczytuje Was od kilku dni i pomyślałam, że może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej Staraczki 🙂

Kilka słów o mnie: 34 lata, starania o pierwsze dziecko. To będzie nasz 7 cykl starań, na ten moment zrobiłam tylko podstawowe badania z krwi i na jesień mam się zgłosić do gin, wtedy będziemy myśleć co dalej.

W poprzednim cyklu zrobiłam dodatkowo progesteron (21/22 dc) i wyszedł 30.30 więc chyba ok ale nie ukrywam, że dużo się uczę od Was z tego forum 😃

Jeśli mogę prosić o zapisanie to testować planuje 31 sierpnia, planowany 1 dzień @.

reklama
Będzie dobrze, trzymamy 🤞!

Do góry