Brownie1992
Moderator
Przynajmniej jestem dobrze oczyszczonaNic dziwnego po tym smoothie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej jestem dobrze oczyszczonaNic dziwnego po tym smoothie
mnie ostatnio oczyściła pizza zamówiona z okazji zrzucenia nadwagi. Z dwojga złego wolę oczyszczanie po pizzyPrzynajmniej jestem dobrze oczyszczona
nie dość, że sraka to na czerwonoNa moją endomendę
Sraka po pizzy czy sraka po smoothie jest tej samej konsystencjimnie ostatnio oczyściła pizza zamówiona z okazji zrzucenia nadwagi. Z dwojga złego wolę oczyszczanie po pizzy
mnie dzisiaj tak migrena oczyściła. Mam obrzydzone kanapki z żabki na najbliższy rok.mnie ostatnio oczyściła pizza zamówiona z okazji zrzucenia nadwagi. Z dwojga złego wolę oczyszczanie po pizzy
Po olejach to dopiero bym waliłanie dość, że sraka to na czerwono
Kurde masakra z tą endo. Ostatnio widziałam na instagramie polecana mieszankę olejów. Próbowała może, słyszałaś?
We wtorek teoretycznie mam wizytę u doktorka w poradni po skierowanie i będę umawiać termin na wrzesień. Ale oczywiście nie wszystko takie proste, bo w poniedziałek muszę zrobić powtórnie posiew i muszą mi zdążyć przyjść wyniki do wtorku rana (oczywiscie już muszą byc dobre) żeby doktorkowi przedłożyć cały pakiet wyników MUCHA. Trzymajcie kciuki bo z moim szczęściem na pewno coś się nie zgra i znowu miesiąc w dupe…Pomyśl, że w kolejnym cyklu już tego shitu nie będziesz mieć. Masz termin na HSG?
Pizza przynajmniej była smacznaSraka po pizzy czy sraka po smoothie jest tej samej konsystencji
I z tegoPizza przynajmniej była smaczna
A gdzie robiłaś MUCHA bo ja w tym Alabie co Ci pisałam po 4 dniach miałam już wynikWe wtorek teoretycznie mam wizytę u doktorka w poradni po skierowanie i będę umawiać termin na wrzesień. Ale oczywiście nie wszystko takie proste, bo w poniedziałek muszę zrobić powtórnie posiew i muszą mi zdążyć przyjść wyniki do wtorku rana (oczywiscie już muszą byc dobre) żeby doktorkowi przedłożyć cały pakiet wyników MUCHA. Trzymajcie kciuki bo z moim szczęściem na pewno coś się nie zgra i znowu miesiąc w dupe…