Brownie1992
Moderator
Też wyszłaś na debilahaha, nawet nie zauważyłam co napisałam nie czepiaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też wyszłaś na debilahaha, nawet nie zauważyłam co napisałam nie czepiaj się
dobrze że nie jestem samaTeż wyszłaś na debila
Dzięki za informację,też tak wyczytałamNie chodzi o mydlenie oczu tylko endometrium 12 mm jest bardzo dobrym do zagnieżdżenia.
Wiec skoro w macicy na dzien dzisiejszy nic nie ma ,to blade kreski na tescie sobie uroilama to, że niezbyt mądre rzeczy Ci mówi, to Ci nie przeszkadza?
Powinien od razu wysłać Cię na betę i kazać zbadać progesteron - od razu. Test nie jest pozytywny po samym zapłodnieniu. żeby beta HCG było wykrywalne w moczu, zarodek musi się zagnieździć. Może się zagnieździc nieprawidłowo i przez to dochodzi do poronienia, owszem, ale musi się zagnieździć. Do tego endometrium minimalne do zagnieżdżenia przyjmuje się od grubości 6mm, najlepiej jakby miało te 8-9mm lub więcej. 12mm jest to więc przyzwoite endometrium. Ważne jest przy tym, aby było trójlinijne.
Czy nie madre to nie wiem, nie mi oceniac,nie zagłębiałam się nigdy w tym temacie.ale jako jedyny rok wcześniej postawił diagnozę i mnie z tego wyciągnol. Inny to już na stół mnie chciał położył.Wiec skoro w macicy na dzien dzisiejszy nic nie ma ,to blade kreski na tescie sobie uroilam
pęcherzyk w macicy jest widoczny przy becie rzędu 1000. Blade kreski na testach widać przy becie typu ok. 4-50. Nie ma opcji, żeby gin był w stanie zobaczyć ciążę na USG przy wartościach bety dających blade kreski na teście ciążowym, w dodatku o czułości 10. Niestety nie wiemy jaki masz dokładnie wynik bety, bo Twój lekarz Cię na nią nie wysłał.Wiec skoro w macicy na dzien dzisiejszy nic nie ma ,to blade kreski na tescie sobie uroilam
Jakie czasy, takie bocianyPamiętacie jak wiosną bocian chodził nam po działce i dostałam później sraczki? No to ostatnio latały nam naszym domem... Znowu dostałam sraczki ...
jeżeli robiła to przed 2015 r., to jest to możliwe. Od ustawy o leczeniu niepłodności już niestety nie - tylko małżeństwa/pary heteroseksualne. I tak nie za bardzo się da ściemniać, że "jesteśmy parą", bo ojciec przy dawcy nasienia musi formalnie uznać potomstwo "powstałe" w ten sposób.Nie wkręcałam się w temat dokładnie, ale moja ciotka singielka zrobiła sobie IV w warszawie. DO tej pory samotnie wychowuje dziecko. Więc wydawało mi się, że nie trzeba być w związku No ale ona też ma "plecy" więc może dlatego....
Czeka Cię trzonowy weekendDziękuję masz niesamowitą moc uspokojenia mojej duszy
Czyli do niedzieli mam molestować męża? Biedny
Biorę się za porządki, chociaż w tym upale to jakiś koszmar. Jutro przyjeżdżają meble więc będziemy skręcać