Brownie1992
Moderator
Wczoraj przyjdzie ulewa....jakieś zakłamanie czasoprzestrzeni
Nie rozumim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj przyjdzie ulewa....jakieś zakłamanie czasoprzestrzeni
Przypomniałaś mi, że musze na paska nasikać
To była odpowiedź to któregoś postu, ale przez zyebane forum nie dodało cytatu Wrzucam poniżej bo wyszłam na jakiegoś debila co gada pierdoły sama do siebie :Nie rozumim
dzień dobry, już nie pamiętam co mi się śniło, ale cała nockę miałam jakieś durne te sny wczoraj przyjdzie ulewa popołudniu i mam rzeki powylewaly i i było trochę zalanych dróg i ulic w mieście
No to prawda wyszłaś na debilaTo była odpowiedź to któregoś postu, ale przez zyebane forum nie dodało cytatu Wrzucam poniżej bo wyszłam na jakiegoś debila co gada pierdoły sama do siebie :
Ale, że mam Ci pomóc?Sikaj koniecznie bo trzeba się ruchać!
Nie chce być sama w tym
No to prawda wyszłaś na debila
Też masz się ruchac w płodne, a nie że tylko ja muszeAle, że mam Ci pomóc?
Spoko, my ze Starym mamy chcice zawsze tydzień przed owu a jak przychodzą płodne to już nam się nie chce Odetchniemy i po owu znowu się chce.... w tym miesiącu muszę to zmienić!
To piszesz, że zamiast dziecka przynoszą Ci sraczkęPamiętacie jak wiosną bocian chodził nam po działce i dostałam później sraczki? No to ostatnio latały nam naszym domem... Znowu dostałam sraczki ...
Los mi rzucił gównem w twarzTo piszesz, że zamiast dziecka przynoszą Ci sraczkę