reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

clostilbegyt już łatwo znaleźć
clo już mąż nie bierze od wyników czerwcowych, po tym jak jeszcze uległy pogorszeniu androlog stwierdził, że to bez sensu...

Chodziło mi o leki dla mnie do stymulacji, bo podejrzewam, że niekoniecznie każda apteka ma je od ręki

reklama
@Avy, jeśli Katowice to nie jest dla Ciebie koniec świata, to jako "lekarz od spraw beznadziejnych" jest dr Marta Paliga. Moja koleżanka bardzo sobie chwaliła i mówiła, że jest niesamowicie dokładna. Ja jeszcze czekam, co mój lekarz ma do zaproponowania i będę uderzać do niej.

@Avy, jeśli Katowice to nie jest dla Ciebie koniec świata, to jako "lekarz od spraw beznadziejnych" jest dr Marta Paliga. Moja koleżanka bardzo sobie chwaliła i mówiła, że jest niesamowicie dokładna. Ja jeszcze czekam, co mój lekarz ma do zaproponowania i będę uderzać do niej.
tylko ona chyba nie przyjmuje obecnie nowych pacjentek - tak coś kojarze z grupy o in vitro, ale oczywiście należałoby to sprawdzić. Chyba dopiero po nowym roku

@Avy a jak wyszukujesz tych lekarzy? 😅 w sensie gdzie szukasz opinii?
Przeszperałam oczywiście forum :D Wiem, że opinie z neta są 💩 warte.
A na tą babkę, do której chodzę dostałam namiar od koleżanki z forum :D Już się umówiłyśmy, że jak się uda zajść to się spotykamy w parku pod kliniką z wózkami na spacer 🤣
Do tego profesora, do którego nie mogę się dodzwonić też dostałam namiar od koleżanki z forum :D Ona jakoś się dodzwoniła tylko czeka na wizytę dwa miesiące. Za dwa miesiące to ja chcę już być po in vitro.

Dziękuję. W sumie mam trochę daleko, ale koniec świata nie jest. Przy okazji kawa z @Brownie1992 😁
Raczej celowałam w Poznań, Wrocław, Łódź, ewentualnie Bydgoszcz.

kurde, szkoda, że nie mogę Ci u nas nikogo polecić, poszlybysmy w końcu na te kawę 😅

Dwa tygodnie to faktycznie spoko termin. Ale się najeździcie... Turystyka staraniowa - to w sumie prawie jak wycieczka, wycieczka to prawie jak wakacje, a wszyscy wiemy, że na wakacjach się zachodzi, nie?
Jesteśmy skazane na kawę w Pyrlandii :D

Przeszperałam oczywiście forum :D Wiem, że opinie z neta są 💩 warte.
A na tą babkę, do której chodzę dostałam namiar od koleżanki z forum :D Już się umówiłyśmy, że jak się uda zajść to się spotykamy w parku pod kliniką z wózkami na spacer 🤣
Do tego profesora, do którego nie mogę się dodzwonić też dostałam namiar od koleżanki z forum :D Ona jakoś się dodzwoniła tylko czeka na wizytę dwa miesiące. Za dwa miesiące to ja chcę już być po in vitro.
a teraz jedziecie do tej babki za tydzień już ustalać stymulację?

Ja kurczę popełniłam błąd i poczytałam opinie o naszym lekarzu na innym forum i na grupie o in vitro i są mocno skrajne 🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
W ogóle patrzcie co znalazłam w nocy 😁

Załączniki

• 2bc27577-78c6-4ac5-83a3-4612932d6c58.jpeg
    2bc27577-78c6-4ac5-83a3-4612932d6c58.jpeg
    223,2 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Osiągam nawet bardzo dobry poziom progosteronu, tylko że po 5dniach zaczyna spadać i w tym podobno jest problem. Nie mam zaleconego acardu, ale w tym cyklu wprowadziłam sobie na własną rękę. Ogólnie lekarze wcześniejsi zlali moje poronienia bo przecież mam zdrowe dziecko, a aktualna ginekolożka uważa że to bardziej wina progesteronu niż mutacji, ale nie możemy ich pomijać że względu na moje straty.
A jakie masz poziomy progesteronu i ile dni dpo?
Ja badałam w 9 i 11 dpo, ale to chyba za późno?

Do góry