reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

clostilbegyt już łatwo znaleźć
clo już mąż nie bierze od wyników czerwcowych, po tym jak jeszcze uległy pogorszeniu androlog stwierdził, że to bez sensu...

Chodziło mi o leki dla mnie do stymulacji, bo podejrzewam, że niekoniecznie każda apteka ma je od ręki

reklama
@Avy, jeśli Katowice to nie jest dla Ciebie koniec świata, to jako "lekarz od spraw beznadziejnych" jest dr Marta Paliga. Moja koleżanka bardzo sobie chwaliła i mówiła, że jest niesamowicie dokładna. Ja jeszcze czekam, co mój lekarz ma do zaproponowania i będę uderzać do niej.

@Avy, jeśli Katowice to nie jest dla Ciebie koniec świata, to jako "lekarz od spraw beznadziejnych" jest dr Marta Paliga. Moja koleżanka bardzo sobie chwaliła i mówiła, że jest niesamowicie dokładna. Ja jeszcze czekam, co mój lekarz ma do zaproponowania i będę uderzać do niej.
tylko ona chyba nie przyjmuje obecnie nowych pacjentek - tak coś kojarze z grupy o in vitro, ale oczywiście należałoby to sprawdzić. Chyba dopiero po nowym roku

@Avy a jak wyszukujesz tych lekarzy? 😅 w sensie gdzie szukasz opinii?
Przeszperałam oczywiście forum :D Wiem, że opinie z neta są 💩 warte.
A na tą babkę, do której chodzę dostałam namiar od koleżanki z forum :D Już się umówiłyśmy, że jak się uda zajść to się spotykamy w parku pod kliniką z wózkami na spacer 🤣
Do tego profesora, do którego nie mogę się dodzwonić też dostałam namiar od koleżanki z forum :D Ona jakoś się dodzwoniła tylko czeka na wizytę dwa miesiące. Za dwa miesiące to ja chcę już być po in vitro.

Dziękuję. W sumie mam trochę daleko, ale koniec świata nie jest. Przy okazji kawa z @Brownie1992 😁
Raczej celowałam w Poznań, Wrocław, Łódź, ewentualnie Bydgoszcz.

kurde, szkoda, że nie mogę Ci u nas nikogo polecić, poszlybysmy w końcu na te kawę 😅

Dwa tygodnie to faktycznie spoko termin. Ale się najeździcie... Turystyka staraniowa - to w sumie prawie jak wycieczka, wycieczka to prawie jak wakacje, a wszyscy wiemy, że na wakacjach się zachodzi, nie?
Jesteśmy skazane na kawę w Pyrlandii :D

Przeszperałam oczywiście forum :D Wiem, że opinie z neta są 💩 warte.
A na tą babkę, do której chodzę dostałam namiar od koleżanki z forum :D Już się umówiłyśmy, że jak się uda zajść to się spotykamy w parku pod kliniką z wózkami na spacer 🤣
Do tego profesora, do którego nie mogę się dodzwonić też dostałam namiar od koleżanki z forum :D Ona jakoś się dodzwoniła tylko czeka na wizytę dwa miesiące. Za dwa miesiące to ja chcę już być po in vitro.
a teraz jedziecie do tej babki za tydzień już ustalać stymulację?

Ja kurczę popełniłam błąd i poczytałam opinie o naszym lekarzu na innym forum i na grupie o in vitro i są mocno skrajne 🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
W ogóle patrzcie co znalazłam w nocy 😁

Załączniki

• 2bc27577-78c6-4ac5-83a3-4612932d6c58.jpeg
    2bc27577-78c6-4ac5-83a3-4612932d6c58.jpeg
    223,2 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Osiągam nawet bardzo dobry poziom progosteronu, tylko że po 5dniach zaczyna spadać i w tym podobno jest problem. Nie mam zaleconego acardu, ale w tym cyklu wprowadziłam sobie na własną rękę. Ogólnie lekarze wcześniejsi zlali moje poronienia bo przecież mam zdrowe dziecko, a aktualna ginekolożka uważa że to bardziej wina progesteronu niż mutacji, ale nie możemy ich pomijać że względu na moje straty.
A jakie masz poziomy progesteronu i ile dni dpo?
Ja badałam w 9 i 11 dpo, ale to chyba za późno?

Do góry