Karolinak89
Zaciekawiona BB
Ja wgl nic nie widzę;Tam gdzie 1 to z wczoraj a 2 to dzisiaj. Wczoraj na niebieskim była meeega słabo widoczna. Dziś widać. Mam nadzieję, że się ładnie rozkręci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wgl nic nie widzę;Tam gdzie 1 to z wczoraj a 2 to dzisiaj. Wczoraj na niebieskim była meeega słabo widoczna. Dziś widać. Mam nadzieję, że się ładnie rozkręci
Mimi 94 a co w moim komentarzu jest zabawnego?Ja wgl nic nie widzę;
Może się zdjęcie jeszcze nie załadowało Albo za krótki staż na staraczkachJa wgl nic nie widzę;
A to jest jakiś staż który nie daje opcji komentarza?Może się zdjęcie jeszcze nie załadowało Albo za krótki staż na staraczkach
bo jesteś jedyną która nic nie widzi fakt, że zdj trochę tracą na jakości ale no widać. Nie że się upieram, że widać bo to moje tylko po prostu widać. Rozbawiło mnie, że na koniec dnia multum postów po moich zdjęciach ktoś napisał że nic nie widziMimi 94 a co w moim komentarzu jest zabawnego?
każda długa staraczka dojrzy cień cienia a nawet i cień cienia cieniaA to jest jakiś staż który nie daje opcji komentarza?
Kochana, my tu wesołe dziewczyny jesteśmy i dużo żartujemy. Zajmujemy się też profesjonalnie analizą chujkocieni na testach, a tu widać kreski jak byki. Posiedzisz z nami dłużej, to zobaczyszA to jest jakiś staż który nie daje opcji komentarza?
Ja tam nigdy chooyocieni nie widzę, ale tu są prawilne krechy Chyba nie da się ich nie widziećkażda długa staraczka dojrzy cień cienia a nawet i cień cienia cienia
Skoro jest. .. powodzeniabo jesteś jedyną która nic nie widzi fakt, że zdj trochę tracą na jakości ale no widać. Nie że się upieram, że widać bo to moje tylko po prostu widać. Rozbawiło mnie, że na koniec dnia multum postów po moich zdjęciach ktoś napisał że nic nie widzi
Bez urazy