spekoppar_
Fanka BB :)
Ja nie mam nawet psaJa w tym wieku miałam mieć męża, 3 dzieci, dom i psa.. Jak na razie mam tylko psa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam nawet psaJa w tym wieku miałam mieć męża, 3 dzieci, dom i psa.. Jak na razie mam tylko psa
Nie dam rady kosić trawy i śledzić forumMyślę, że już nas nie lubią
Wieśniary!Myślę, że już nas nie lubią
Priorytetyzuj! Olej trawę, pisz na forumNie dam rady kosić trawy i śledzić forum
No właśnie... najlepiej czytać cichaczem, ale pisać to nie ma ktoWielce nie ma co śledzić Awatar ustaw w międzyczasie
3 wielbłądy? Cenisz sięMusze jakos wyglądać w tym Egipcie żeby mnie mąż za 3 wielbłądy nie sprzedał
Teraz to żeś dojebała do piecaW sensie jaki plan masz na myśli?
Kontempluję jak zacząć żyć moim całkiem niezłym życiem i wyzbyć się tak ogromnej chęci posiadania jakiegoś wrzeszczącego bachora Sprowadza się to do rozważań nas konstrukcją domku letniskowego i analizy na której działce ewentualnie go postawić. I na jaki wymienić drugi samochód
Trzeba znać swoją wartość3 wielbłądy? Cenisz się
łąka jest bardziej ekologiczna niż koszenie trawyNie dam rady kosić trawy i śledzić forum
A może Cię zarazi brzuchemDo nas jutro przyjeżdżają dobrzy znajomi. Z synkiem i ona w ciąży. Mieli być pierwszymi, którzy się dowiedzą, że w ciąży jestem. Los zadecydował inaczej, nie mamy czym się "pochwalić" i też się boje że na widok brzuszka mi łzy popłyną