reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Pytam, bo byłam wczoraj na monitoringu i dostałam duphaston, bo w poprzednim cyklu zbadałam proga 3 razy w 2 fazie i uznała, że za szybko spada. I zastanawiam się, czy go brać. W 1 dpo miałam 3, w 9dpo 10, a 11 dpo już 6 ng/ml. Faza lutealna u mnie 14 dni.
Ciekawe.. to jaki by ta lekarka chciała poziom progesteronu na 3 dni przed okresem w sumie? 🤔 A robiłaś w tym samym labie i o tej samej porze wyniki?

Pytam, bo byłam wczoraj na monitoringu i dostałam duphaston, bo w poprzednim cyklu zbadałam proga 3 razy w 2 fazie i uznała, że za szybko spada. I zastanawiam się, czy go brać. W 1 dpo miałam 3, w 9dpo 10, a 11 dpo już 6 ng/ml. Faza lutealna u mnie 14 dni.
Jak potwierdzasz owu to chyba bym brała :)
Pod warunkiem, że są w ogóle szanse na ciąże bo coś kojarzę, że Twój mąż nie miał zbyt dobrych wyników

Jak potwierdzasz owu to chyba bym brała :)
Pod warunkiem, że są w ogóle szanse na ciąże bo coś kojarzę, że Twój mąż nie miał zbyt dobrych wyników
Idę w sobotę, bo wczoraj jeszcze nie pękły. Właśnie ze względu na małe szanse, to się zastanawiam. A z drugiej strony małe, ale zawsze są.

reklama
Do góry