reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Yy... a to jakiś problem? Nigdy nie czekałam dłużej niż 10 dni 😅 chociaż może to być związane z tym ze znajomą jest tam położną? 😅

Nie byłam nigdy u ginekologa na NFZ, ale prywatnie jak chodzę to terminy za miesiąc. Jak coś pilnego to zazwyczaj się wcisnę wcześniej, ale tak standardowo trzeba poczekać.
Plus ostatnio chciałam na NFZ do dermatologa to się okazało, że w tym roku już nie mam miejsc, w na przyszły jeszcze nie ma zapisów xD
Dlatego zapytałam. Ale jak u Ciebie nie będzie problemu z wizytą to jasne, że idź

Yy... a to jakiś problem? Nigdy nie czekałam dłużej niż 10 dni 😅 chociaż może to być związane z tym ze znajomą jest tam położną? 😅
Jak masz możliwość to warto podejrzeć co się dzieje, czy owu była :)

Co do terminów na NFZ, żyłam w przekonaniu, ze ciężko sie dostać. A jak zadzwoniłam do pierwszego lepszego doktorka to chciał mnie zapisac na następny dzień już. Nie spodziewałam się, ze tak szybko, jeszcze okres się nie skończył 😅
Ale to raczej zależy od miejscowości ;)

Jak masz możliwość to warto podejrzeć co się dzieje, czy owu była :)

Co do terminów na NFZ, żyłam w przekonaniu, ze ciężko sie dostać. A jak zadzwoniłam do pierwszego lepszego doktorka to chciał mnie zapisac na następny dzień już. Nie spodziewałam się, ze tak szybko, jeszcze okres się nie skończył 😅
Ale to raczej zależy od miejscowości ;)
U mnie to z 3 miechy trzeba czekać 😂

reklama
Nie byłam nigdy u ginekologa na NFZ, ale prywatnie jak chodzę to terminy za miesiąc. Jak coś pilnego to zazwyczaj się wcisnę wcześniej, ale tak standardowo trzeba poczekać.
Plus ostatnio chciałam na NFZ do dermatologa to się okazało, że w tym roku już nie mam miejsc, w na przyszły jeszcze nie ma zapisów xD
Dlatego zapytałam. Ale jak u Ciebie nie będzie problemu z wizytą to jasne, że idź
Wiesz do dermatologa to z synem 5 miesięcy czekałam 🙈 ale gina to zawsze miałam bez problemu, więc się zdziwiłam pytaniem. Zadzwonię jutro do położnej i się zapytam. Tylko to jakoś po 14 dc się umówić? Czy przed? Dziś mam 5 DC.

Do góry