anyżowa
Fanka BB :)
O jaaaa.... współczuję takiego nawału aktywnościZaraz idę robić te z niedzieli i z wczoraj
Oby jutro nie było mikrourazów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaaa.... współczuję takiego nawału aktywnościZaraz idę robić te z niedzieli i z wczoraj
Wyzwanie to wyzwanie. A, że się opierdalałam to trzeba szarpnąćO jaaaa.... współczuję takiego nawału aktywności
Oby jutro nie było mikrourazów
To tu niby z dnia na dzień, ale sprzęt do badań miał taki, że i tak musiałam się do niego zapisać prywatnie, żeby coś więcej zobaczyłU mnie to z 3 miechy trzeba czekać
A u nas ciężarne mają problem z terminem na NFZ ostatnio babka pisał na grupie że dopiero w grudniu mogą ją przyjąćYy... a to jakiś problem? Nigdy nie czekałam dłużej niż 10 dni chociaż może to być związane z tym ze znajomą jest tam położną?
Mam nadzieję że ta chwila wytchnienia przywróci upragniony spokójWitam po urlopie
Trochę mi głowa odpoczęła ale jednocześnie mocno spadła na mnie porażka w tym cyklu (pierwszy po biochemie). Czuję się mocno przytłoczona tymi staraniami i chyba muszę odetchnąć w tym miesiącu, bo płaczę co parę dni i cierpi na tym Młoda. Wrócę do Was we wrześniu i życzę sobie żeby nie było tam żadnej z Was!