reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
U mnie wjedzie spaghetti bolognese, dawno już nie robiłam.
też dobre, robiłam ostatnio. A ja mam od kilku dni ochotę na leczo albo gołąbki więc stwierdziłam że zrobię to i to i gołąbki sobie zamroze 🤣 pomyslalabym że niezdecydowana jak baba w ciąży no ale cóż 🙈 i miałam robić ale niestety od południa młody ma wysoką gorączkę, maruda i tylko u mnie na rękach a u taty nie chce. Więc wszystkie gary stoją ☹️ no trudno.

A jak Twoje plany na zrobienie drożności?
niestety się posypały i nie zrobię w pl chociaż byłoby mi to na rękę i zaoszczędzisz bym kasę...
Zrobię tutaj jak się uda w pierwszym cyklu po powrocie, zaoszczedze na wymazach mucha bo zrobię w PL, w Uk każdy jeden wymaz prywatnie kosztuje 70- 90 f . Także drożność po urlopie niestety, chociaż wolałabym to mieć już za sobą ale nie dam rady w tym tyg zaraz po przyjeździe. 😒

U mnie wjedzie spaghetti bolognese, dawno już nie robiłam.
Ja zrobiłam dzisiaj z pełnoziarnistym makaronem, żeby było chociaż trochę przyzwoicie😬ale wybaczam sama sobie takie jedzenie bo mam 1 dzień okresu, mam nadzieje że moja IO się nie pogniewala dzisiaj.
A tak w ogóle dlaczego osoby co kochają makaron muszą mieć IO, to nie jest w porzadku😁

Ja zrobiłam dzisiaj z pełnoziarnistym makaronem, żeby było chociaż trochę przyzwoicie😬ale wybaczam sama sobie takie jedzenie bo mam 1 dzień okresu, mam nadzieje że moja IO się nie pogniewala dzisiaj.
A tak w ogóle dlaczego osoby co kochają makaron muszą mieć IO, to nie jest w porzadku😁
W okres tylko pszenne kluchy się liczą i białe były 😛

reklama
też dobre, robiłam ostatnio. A ja mam od kilku dni ochotę na leczo albo gołąbki więc stwierdziłam że zrobię to i to i gołąbki sobie zamroze 🤣 pomyslalabym że niezdecydowana jak baba w ciąży no ale cóż 🙈 i miałam robić ale niestety od południa młody ma wysoką gorączkę, maruda i tylko u mnie na rękach a u taty nie chce. Więc wszystkie gary stoją ☹️ no trudno.
Znam ten ból 😞 zdrowia dla syneczka

Do góry