LadyCaro
Fanka BB :)
no właśnie nie mam. Albo nie umiem znaleźćMoże ta druga jeszcze liczy A nie masz takiej preinstalowanej, systemowej apki w telefonie jak zdrowie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie nie mam. Albo nie umiem znaleźćMoże ta druga jeszcze liczy A nie masz takiej preinstalowanej, systemowej apki w telefonie jak zdrowie?
Za mocnymi upałami nie przepadam, ale od kas zmieniłam miejsce zamieszkania lato jest super u mnie jest zawsze chłodniej niby ta sama miejscowość, a 2km w dół i bywa że 5stC różnicy. Wiadomo to ma swoje plusy i minusy. Zdecydowanym minusem jest to że mam wszystko później o jakieś 2tyg. Zime mamy prawdziwą nigdzie nie ma śniegu, a u nas jest tylko jak go dowali to mam za dużo odśnieżaniaNo ja właśnie lata nie lubię i mi ten brak pogody jest na rękę. Źle się czuję, gdy jest więcej niż 25 stopni. Jasne, lubię takie ładne dni, ale upałów zdecydowanie nie.
Witamy i trzymamy kciuki, żeby sierpień był tym szczęśliwymHej, Dziewczyny!
Proszę o zapisanie na 27 sierpnia
Bardzo się cieszę, że jest zakaz mówienia tutaj o magicznej mocy odpuszczania, bo słyszę to dosłownie od każdego i mam wrażenie, że mnie zaraz coś strzeli
To będzie mój 6 cykl starań. Mam 31 lat. W listopadzie zeszłego roku przeszłam przez ciążę biochemiczną, która mnie rozwaliła emocjonalnie.
Zrobiłam podstawowe badania (morfologia, TSH, krzywą cukrową, prolaktynę) wszystko w normie. Mąż badał nasienie wszystko ok. Ginekolog mówi, że jak przez rok nic się nie uda to będziemy dalej działać. Trzymajcie kciuki
Ale tu dziś cisza! Może powiecie co macie na obiad, żeby rozkręcić trochę tą imprezę
Ale na całe obiady czy produkty? Sporo dziewczyn tu jest z IO i napewno mają coś w zanadrzu a dla mnie to chyba większość dan da się zrobić tak, żeby obniżyć im indeksJa właśnie czytam o diecie z niskim indeksem glikemicznym.
Może macie jakiejś polecajki?
Ale na całe obiady czy produkty? Sporo dziewczyn tu jest z IO i napewno mają coś w zanadrzu a dla mnie to chyba większość dan da się zrobić tak, żeby obniżyć im indeks
No to oczywiście coś ala 'leczo' ja robię. Cebula, czosnek, papryka, cukinia, pomidory, passata, do tego jakieś źródło białka, czyli kurczak lub (ja tak wolę) ciecierzyca lub fasola lub soczewica. Do tego kasza gryczana biała i szybki obiad z niskim IG. No i ten sos oczywiście przyprawić wedle uznaniaCałe dania. Jakiś pomysł na smaczny obiad? Najlepiej coś z papryką, bo mam dużo xD