Lilli2
Fanka BB :)
Faszerowane papryki z mięsem mielonym i ryżem brązowym albo leczoCałe dania. Jakiś pomysł na smaczny obiad? Najlepiej coś z papryką, bo mam dużo xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faszerowane papryki z mięsem mielonym i ryżem brązowym albo leczoCałe dania. Jakiś pomysł na smaczny obiad? Najlepiej coś z papryką, bo mam dużo xD
U mnie dzisiaj pierogi ruskie A na deser wczorajsza bezaAle tu dziś cisza! Może powiecie co macie na obiad, żeby rozkręcić trochę tą imprezę
Sosu brokułowego nigdy nie robiłam, ale makaron w sosie śmietanowym lub mascarpone z dodanymi brokułami albo aglio e oilo i do tego dorzucone różyczki brokułowe zawsze jest spokoJa sama dziś robię makaron w sosie brokulowym. Jeszcze nie wiem jak, bo nigdy nie robiłam ale coś zaimprowizuje
4 sklep meblowy to w moim przypadku byłby sukces. Ja np. szafkę pod telewizor szukałam prawię rok nim znalazłam taką, która mi odpowiadałaMy dopiero wróciliśmy. I doszłam do wniosku że jestem strasznie wybredna. Zamówiliśmy meble dopiero w 4 sklepie meblowym mam nadzieję że będę zadowolona eh.
No a ja właśnie mam w planacg podgotować brokuł, posiekać drobno, podsmażyć z czoskiem i dodać do tego mascarpone i parmezan. Zobaczymy co to wyjdzieSosu brokułowego nigdy nie robiłam, ale makaron w sosie śmietanowym lub mascarpone z dodanymi brokułami albo aglio e oilo i do tego dorzucone różyczki brokułowe zawsze jest spoko
O, możesz sobie podać rękę z moim mężem. On nawet słuchawki wybierał chyba z tydzień.4 sklep meblowy to w moim przypadku byłby sukces. Ja np. szafkę pod telewizor szukałam prawię rok nim znalazłam taką, która mi odpowiadała