reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
My dopiero wróciliśmy. I doszłam do wniosku że jestem strasznie wybredna. Zamówiliśmy meble dopiero w 4 sklepie meblowym 🙈 mam nadzieję że będę zadowolona eh.

My dopiero wróciliśmy. I doszłam do wniosku że jestem strasznie wybredna. Zamówiliśmy meble dopiero w 4 sklepie meblowym 🙈 mam nadzieję że będę zadowolona eh.
4 sklep meblowy to w moim przypadku byłby sukces. Ja np. szafkę pod telewizor szukałam prawię rok nim znalazłam taką, która mi odpowiadała 😉

Sosu brokułowego nigdy nie robiłam, ale makaron w sosie śmietanowym lub mascarpone z dodanymi brokułami albo aglio e oilo i do tego dorzucone różyczki brokułowe zawsze jest spoko ;)
No a ja właśnie mam w planacg podgotować brokuł, posiekać drobno, podsmażyć z czoskiem i dodać do tego mascarpone i parmezan. Zobaczymy co to wyjdzie
4 sklep meblowy to w moim przypadku byłby sukces. Ja np. szafkę pod telewizor szukałam prawię rok nim znalazłam taką, która mi odpowiadała 😉
O, możesz sobie podać rękę z moim mężem. On nawet słuchawki wybierał chyba z tydzień.
A ja telefon wybrałam w kilka godzin

reklama
Do góry