Majorkaaaa
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że się doczekamyPozostaje nam czekać dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że się doczekamyPozostaje nam czekać dalej
Strasznie to trzonowe...U mnie też było wszystko pięknie. Hormony w normie, brak IP, brak Pcos, tarczyca w normie, super owulacje, endo bajka, śluz złoto. I co? I ***** Dopiero wyszły ostatnio kwiatki.
taki kubeczek pewnie by mi na cały okres starczyłW sensie, ze jak jest cienkie to byś w kubeczku mało nazbierała?
Tak, ja zapóźniona w czytaniu
Co zamówiły?Pozostaje nam czekać dalej
Ja się naczytałam jak zamawilyscie wcześniej i zamówiłam 3 kiecki i tankini, jedna kiecka przyszla juz dziś i nawet nie wygladam jak torbaCo zamówiły?
Ja nie mogę powiedzieć, że moja lekarka niedocieka bo to nie był mój pomysł żeby mnie położyć do szpitala na taki zabieg.Strasznie to trzonowe...
Różne rzeczy mogą powychodzić, ale człowiek się szarpie z lekarzami, prosi o diagnoze, sugeruje , prosi o badania- gdzie oni sami sami powinni dociekać...
Skad moge wiedzieć, czy nie mam endometriozy? Moge tak myśleć bo nie mam objawów, okresy mnie " nie bolą aż tak" , ale nie wiem tego ( wiele chorób rozwija się bez objawowowo) , i nikt tego nie podejrzewa... to jest masakra- żeby w takich czasach to wszystko tak się odbywało, lekarz od zapisywania recept a nie od "leczenia i dociekania przyczyn choroby"
Nie wiem czy wiesz, ale my tu oczekujemy fotoJa się naczytałam jak zamawilyscie wcześniej i zamówiłam 3 kiecki i tankini, jedna kiecka przyszla juz dziś i nawet nie wygladam jak torba
A skąd jesteś? Chociaż z jakiej części kraju? Szukam wstępnie lekarza do trzeciej opinii xDkażdej z was życzę takiej perełki
Ja Ci mogę dać stąd namiary, ale pewnie za dalekoA skąd jesteś? Chociaż z jakiej części kraju? Szukam wstępnie lekarza do trzeciej opinii xD