reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
U mnie też było wszystko pięknie. Hormony w normie, brak IP, brak Pcos, tarczyca w normie, super owulacje, endo bajka, śluz złoto. I co? I *****:) Dopiero wyszły ostatnio kwiatki.
Strasznie to trzonowe...☹️
Różne rzeczy mogą powychodzić, ale człowiek się szarpie z lekarzami, prosi o diagnoze, sugeruje , prosi o badania- gdzie oni sami sami powinni dociekać...
Skad moge wiedzieć, czy nie mam endometriozy? Moge tak myśleć bo nie mam objawów, okresy mnie " nie bolą aż tak" , ale nie wiem tego ( wiele chorób rozwija się bez objawowowo) , i nikt tego nie podejrzewa... to jest masakra- żeby w takich czasach to wszystko tak się odbywało, lekarz od zapisywania recept a nie od "leczenia i dociekania przyczyn choroby"

Strasznie to trzonowe...☹️
Różne rzeczy mogą powychodzić, ale człowiek się szarpie z lekarzami, prosi o diagnoze, sugeruje , prosi o badania- gdzie oni sami sami powinni dociekać...
Skad moge wiedzieć, czy nie mam endometriozy? Moge tak myśleć bo nie mam objawów, okresy mnie " nie bolą aż tak" , ale nie wiem tego ( wiele chorób rozwija się bez objawowowo) , i nikt tego nie podejrzewa... to jest masakra- żeby w takich czasach to wszystko tak się odbywało, lekarz od zapisywania recept a nie od "leczenia i dociekania przyczyn choroby"
Ja nie mogę powiedzieć, że moja lekarka niedocieka bo to nie był mój pomysł żeby mnie położyć do szpitala na taki zabieg.
Proponuje też różne rozwiązania.
Endometriozy też nikt u mnie nie podejrzewał ani ja sama. Dopiero jak się dokształciłam to pewne klocki wskoczyły na swoje miejsce.

reklama
Co do Shein to ja nie wiem jak tam cokolwiek znaleźć. Chyba za dużo rzeczy mają. To samo mam z Half Price - nic nie znalazłam. Ja nie umiem kupować w sklepach z dużą ilością asortymentu.

Do góry