Motylkowa!
Fanka BB :)
A ja melduje ze udało się i witam się w 1dc! Pierwszy raz od długiego czasu cieszę się na okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio miałam więcej niż 1 i największy miał 36 mm jak go mierzyłam, ale pękłJestem po wizycie - pęcherzyk nadal nie pękł Co za złośliwa menda! Ma za to 24/25mm, ale teraz to mam nadzieje, że już poczeka do jutra, bo mąż wróci dopiero jutro wieczorem
Nie@Moonstone masz wyniki progesteronu?
Generalnie to są dobre wyniki, ale lactovaginal nie zaszkodziLaski, dostałam wynik biocenozy pochwy i wygląda on tak jak w załączeniu. Niby jest ok ale jednak jakieś pojedyncze leukocyty i nie wiem co o tym myśleć? Nie mam żadnych objawów, nic mi się nie dzieje, nie miałam zadnej ingerencji w pochwę dzień przed badaniem, 2 dni przed miałam usg ginekologiczne ale nie wiem czy to cokolwiek wnosi do sprawy, czy po prostu szukam dziury w całym?
Co za wredny dziad!Jestem po wizycie - pęcherzyk nadal nie pękł Co za złośliwa menda! Ma za to 24/25mm, ale teraz to mam nadzieje, że już poczeka do jutra, bo mąż wróci dopiero jutro wieczorem