nudella
Fanka BB :)
No nie było w tym kuponie nic do picia Wzięłam maca i frytki za 16 ziko, a że w plecaku miałam wodę to se popiłam. Wiem zachowałam się jak Grażynaale jak to... Woda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie było w tym kuponie nic do picia Wzięłam maca i frytki za 16 ziko, a że w plecaku miałam wodę to se popiłam. Wiem zachowałam się jak Grażynaale jak to... Woda?
No i potem będziesz narzekała, że chujowo widać. Co tanie to drogiemy kiedyś znalazlysmy chyba za 23k już
WODĄ?! Jak już się idzie do maczka to się szalejeBig maca też wciągnęłam, ale popiłam woda niegazowaną co by nie przyjąć za dużo kcal
no I problem rozwiązany ale w sumie.. czemu twój tata ma aparat do usg dopochwowego?Mój tata ma
a no to mów, że to z grażynowatosci, a nie dla przyjemności, to to szanuję!No nie było w tym kuponie nic do picia Wzięłam maca i frytki za 16 ziko, a że w plecaku miałam wodę to se popiłam. Wiem zachowałam się jak Grażyna
aa to całkowicie jesteś rozgrzeszona, Grażyna Cebula to moje drugie imięNo nie było w tym kuponie nic do picia Wzięłam maca i frytki za 16 ziko, a że w plecaku miałam wodę to se popiłam. Wiem zachowałam się jak Grażyna
lepszy taki za 20k niż żadenNo i potem będziesz narzekała, że chujowo widać. Co tanie to drogie
WODĄ?! Jak już się idzie do maczka to się szaleje
no I problem rozwiązany ale w sumie.. czemu twój tata ma aparat do usg dopochwowego?
Aż tak daleko daleko?
nie wiedziałam, muszę sprawdzić a jeśli to prawda to wiem co dziś jem na kolacjęMac jest na dowóz na glovo jak coś!
Bo jest proktologiem, flebologiem i ogólnie chirurgiem wiec ma usg z różnymi głowicamiNo i potem będziesz narzekała, że chujowo widać. Co tanie to drogie
WODĄ?! Jak już się idzie do maczka to się szaleje
no I problem rozwiązany ale w sumie.. czemu twój tata ma aparat do usg dopochwowego?
wodą...jak tam można
ale jak to... Woda?
Może być sprite byle nie wodaTrochę się boje to napisać… Nie lubię coli
Także ten, wspominałam że na końcu świata mieszkamMac jest na dowóz na glovo jak coś!