wrobelmm
Fanka BB :)
Indoktrynacja matki rodzicielki i mąż z cukrzycą Nawet wódkę, jak już pije, to z woda i cytrynąAle.... ale.... ale jak to??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Indoktrynacja matki rodzicielki i mąż z cukrzycą Nawet wódkę, jak już pije, to z woda i cytrynąAle.... ale.... ale jak to??
Wodą… Jak zwierze!
Powiedz, że nie utrzymujesz z nimi kontaktu przez to, że zniszczyli Ci życie?Indoktrynacja matki rodzicielki i mąż z cukrzycą Nawet wódkę, jak już pije, to z woda i cytryną
No niestety, napiłabym się kolki no ale.. koniec miesiąca mnie przycisnąłaa to całkowicie jesteś rozgrzeszona, Grażyna Cebula to moje drugie imię
Musisz przez przeglądarkę wchodzic. Nad okienkiem tekstowym masz mniej więcej na środku trzy kropki i tam jak klikniesz, to otwiera Ci się pasek z narzędziami, w tym ikonka wyszukiwarki gifówJak to robicie że gify tak się fajnie wklejają? Mi cały czas wyskakuje błąd.
Ze Starym tylko w dni płodnePowiedz, że nie utrzymujesz z nimi kontaktu przez to, że zniszczyli Ci życie?
Musisz przez przeglądarkę wchodzic. Nad okienkiem tekstowym masz mniej więcej na środku trzy kropki i tam jak klikniesz, to otwiera Ci się pasek z narzędziami, w tym ikonka wyszukiwarki gifów
ja Cię rozumiem bo colę spożywam tylko i wyłącznie w drinkach lub na drugi dzień po nadmiernym spożyciu drinków jako lekarstewko a tak to napoje gazowane by mogły nie istnieć dla mnie , w sensie te bezalkoholowe… cd. ani innych gazowanych napojów poza wodą, prosecco i winem musującym