reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

A ja byłam z moim starym i w życiu się tak nie uśmialiśmy. Te gazety to jakieś świerszczyki z lat 90tych były. 🤣 no i w sumie kto by się nie brzydził wziąć taką do rąk..... 😂
Ja za pierwszym razem też byłam z nim 😄 ale byliśmy w tak okropnym labo, że była obskurna toaleta z drzwiami które ledwo się zamykały i chyba z 2 jakieś stare gazetki. Za drugim razem poszedł sam, ale już do kliniki i tam podobno był telewizor, kanapa i gazetki 😂😂

reklama
Ja za pierwszym razem też byłam z nim 😄 ale byliśmy w tak okropnym labo, że była obskurna toaleta z drzwiami które ledwo się zamykały i chyba z 2 jakieś stare gazetki. Za drugim razem poszedł sam, ale już do kliniki i tam podobno był telewizor, kanapa i gazetki 😂😂
Dobrze że mój tego nie czyta. W sumie jeszcze nie wiem kiedy pójdzie, ale po takich informacja mógłby zrezygnować 😂

Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku 😉
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką 😊
No coś Ty... Wrzucaj tutaj. Nie rozumiem dlaczego, jak komuś się uda to ma znikać i jeszcze udawać, że nic się nie stało. Mamy żyć nadzieją a nadzieja są właśnie Twoje i wiele innych kresek 🙂 opowiadaj wszystko, wrzucaj fotki 😁

No coś Ty... Wrzucaj tutaj. Nie rozumiem dlaczego, jak komuś się uda to ma znikać i jeszcze udawać, że nic się nie stało. Mamy żyć nadzieją a nadzieja są właśnie Twoje i wiele innych kresek 🙂 opowiadaj wszystko, wrzucaj fotki 😁
Bo to wątek kreskowy i już dawno były rozmowy, że tutaj nie rozmawiamy na tematy ciążowe i dzieciowe. I ciężarówki mogą zostać do końca miesiąca, a potem przechodzą na mamusie.

Bo to wątek kreskowy i już dawno były rozmowy, że tutaj nie rozmawiamy na tematy ciążowe i dzieciowe. I ciężarówki mogą zostać do końca miesiąca, a potem przechodzą na mamusie.
Ale mi się wciąż marzy oddzielny wątek ciążowo-dzieciowy zrzeszający ex- starewyjadaczki kreskowe :D

oczywiście, jednak twierdzi, ze cytologia się nie umywa do włożenia patyka w cewkę moczową na 2-4 cm😬 No śmiem twierdzić, ze u nas jednak jest to mniej nieprzyjemne ale musi to zrobić bez dwóch zdań 🤷🏼‍♀️
No tak, żadne z tych badań do przyjemnych niestety nie należy, ale wszystkie wiemy po co to robimy i choćby miało nas boleć jeszcze kilka dni po, jak np. po histero czy biopsji, to robimy je bez gadania, gdy zrobić trzeba. Z facetami niestety często jest tak, że potrzebują silnych argumentów, żeby poszli zrobić niezbędne badania - i to dotyczy tak kontrolnego badania prostaty, wizyty u androloga, oddania nasienia jak i wspomnianego wymazu. Mój to nawet jak mu dwa dni z rzędu krew do badań pobierali, marudził że te mili(litry) krwi to on bardzo potrzebuje mieć w żyłach 😂

reklama
Do góry