reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Potrzebuję porady osób doświadczonych w testach owu..mianowicie..mierze temperature ale zwykłym termometrem ,nie owulacyjnym,.dziś 11 dzień cyklu,mam dylemat z tymi testami(to mój 1 cykl z testami owu),do południa zauważyłam że kreska testowa jest ciemniejsza niż np wieczorem.raczej miedzy 1 a 2 siusianiem w owulak nic nie pije,czy może być tak że coś zaczęło się dziać, że hormon lh sobie rósł i nagle owu nie będzie i też ten test wychodzi słabszy?
z testami nie pomogę bo sama jestem początkująca ale polecam jednak kupić termometr owulacyjny ;)

reklama
z testami nie pomogę bo sama jestem początkująca ale polecam jednak kupić termometr owulacyjny ;)
Jak w tym cyklu mi nic nie pokaże, to w kolejnym na pewno już kupię owulacyjny,ale też z tego co zauważyłam na takim zwykłym to ok 2 tyg przed miesiaczka mam zawsze 36,9..bo już nieraz tak mierzyłam, ale też nie biorę tego pd uwagę, bo nie był mierzony cały cykl ,tylko właśnie od polowy

Trzeba do biura, to smutny 😭 a Twój?
ja w biurze dopiero planuje się pojawić w przyszłym tygodniu ale u mnie też smutno...PMS nie daje o sobie zapomnieć, choć z drugiej strony im szybciej przyjedzie @ tym szybciej zacznę kolejny miesiąc starań. W ogóle o drugą ciążę planowałam na spokojnie się starać a już widzę że za bardzo się na to wszystko nakręcam 🙁 często do biura musisz jeździć?

reklama
Do góry