reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Jeszcze pozdro z dzisiejszego spaceru
IMG_0562.jpegIMG_0564.jpeg

reklama
W pierwszej chwili jak rano nasikałam to było biało więc poszłam włączyć kompa i pracować. Nawet tu napisałam, że bialo. W międzyczasie miałam iść wyjebać pinka, ale zaczęło mi coś przebijać. Z niedowierzaniem go rozebrałam. Zrobiłam drugiego i potem horiena....
Bardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechy 😍 życzę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcy 😁
Niestety u mnie nawet po 12 godz cienia nie ma. Dziś 10dpo. Do kiedy jest sens sikać? 12dpo? 14dpo?

Bardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechy 😍 życzę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcy 😁
Niestety u mnie nawet po 12 godz cienia nie ma. Dziś 10dpo. Do kiedy jest sens sikać? 12dpo? 14dpo?
Ja zawsze sikałam do 12 dpo. Taka też mam fazę lutealna i nawet nie chciałabym późniejszego zagnieżdżenia 😊

reklama
A więc ja już po wizycie. Dopiero teraz bo musiałam sobie to wszystko w głowie ułożyć 😕 endometrium pięknie bo ponad 11mm ale już wiem że nie mam co się zapisywać na wrzesień bo mimo że w sobotę na testach pik to owu prawdopodobnie nie było 😥 prawdopodobnie bo jajnik nie chciał współpracować i się chował i miałam USG nawet przez brzuch. Mam jutro lub pojutrze zrobić progesteron i zacząć łykać duphaston żeby mi się cykl nie wydłużył. Zastanawiam się czy jest sens robić te badania czy od razu nie zacząć łykać duphaston.
Jak widać na moim przykładzie, widać gdzie można sobie wsadzić te testy owu ☹️

Do góry