reklama
Żołna
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechy życzę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcyW pierwszej chwili jak rano nasikałam to było biało więc poszłam włączyć kompa i pracować. Nawet tu napisałam, że bialo. W międzyczasie miałam iść wyjebać pinka, ale zaczęło mi coś przebijać. Z niedowierzaniem go rozebrałam. Zrobiłam drugiego i potem horiena....
Niestety u mnie nawet po 12 godz cienia nie ma. Dziś 10dpo. Do kiedy jest sens sikać? 12dpo? 14dpo?
Moonstone
Moderator
Ja bym sikała do 12Bardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechy życzę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcy
Niestety u mnie nawet po 12 godz cienia nie ma. Dziś 10dpo. Do kiedy jest sens sikać? 12dpo? 14dpo?
Brownie1992
Moderator
Ja zawsze sikałam do 12 dpo. Taka też mam fazę lutealna i nawet nie chciałabym późniejszego zagnieżdżeniaBardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechy życzę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcy
Ice41
O matko, nie było mnie cały dzień a tu takie rzeczy. Miałam przeskoczyć te strony, ale teraz nie mogęLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
Moonstone
Moderator
Przewiń do fragmentu, w którym @Brownie1992 mowi, ze beta najpewniej będzie jutroO matko, nie było mnie cały dzień a tu takie rzeczy. Miałam przeskoczyć te strony, ale teraz nie mogę
Ice41
I tak bez dzisiaj zostały jej 3 dniwiesz jak to mowią: jak się chce, to się znajdzie sposob. Jak się nie chce, to się znajdzie wymowkę
Brownie się po prostu boi, że zaraz po wyniku każemy jej natychmiastowo wypierdalać
Ice41
Ja też, co za reklamaNo to teraz juz muszę go kupić…..
A
asia1808
Gość
jesteś już po wizycie?przemyślałam to i chyba jednak wolę się dopytać o wszystko, zwłaszcza że zwolniło się dzis miejsce do niej
reklama
Magdalena09
A więc ja już po wizycie. Dopiero teraz bo musiałam sobie to wszystko w głowie ułożyć endometrium pięknie bo ponad 11mm ale już wiem że nie mam co się zapisywać na wrzesień bo mimo że w sobotę na testach pik to owu prawdopodobnie nie było prawdopodobnie bo jajnik nie chciał współpracować i się chował i miałam USG nawet przez brzuch. Mam jutro lub pojutrze zrobić progesteron i zacząć łykać duphaston żeby mi się cykl nie wydłużył. Zastanawiam się czy jest sens robić te badania czy od razu nie zacząć łykać duphaston.
Jak widać na moim przykładzie, widać gdzie można sobie wsadzić te testy owu
Jak widać na moim przykładzie, widać gdzie można sobie wsadzić te testy owu