reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nie wiem ... kompletnie nie jestem przygotowana. Nie mam żadnych sweet skarpetek ani bucików 😂
Zrób to tak jak ja. Napisałam na messengerze: Paweł, k.
W między czasie zadzwoniła moja mama.
W końcu Paweł dzwoni i zdenerwowany pyta: co Szafir znowu odwalił (nasz rusek z ADHD)
A ja na to: Paweł, k., w ciąży jestem?!
I Paweł na całe pogotowie: jak to k. w ciąży jesteś. 😂😂😂

Biało. Aż poleciałam z kosza wyciągnąć, jak zobaczyłam cienie @Brownie1992 bo też na pinka sikałam. Ale biało 😔
W pierwszej chwili jak rano nasikałam to było biało więc poszłam włączyć kompa i pracować. Nawet tu napisałam, że bialo. W międzyczasie miałam iść wyjebać pinka, ale zaczęło mi coś przebijać. Z niedowierzaniem go rozebrałam. Zrobiłam drugiego i potem horiena....

Ja o pierwszej ciąży powiedziałam jak były 2 kreski. Wrócił z pracy i mówię że będzie dziadzia. Radość trwała, krótko. O drugiej powiedziałam dopiero po drugiej becie. Ale też bez jakichś specjalnych przygotowań. Nawet przez myśl mi nie przeszło. W sumie dużo różnych rzeczy mi do głowy nie przychodzi co u innych jest normalne.

reklama
Do góry