Żołna
Fanka BB :)
Gratulacje!!Popołudniu już kreska była całkiem różowa
Przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobić wróciłam do pracy i nie mam nawet chwili by na forum zajrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!Popołudniu już kreska była całkiem różowa
Nie wiem ... kompletnie nie jestem przygotowana. Nie mam żadnych sweet skarpetek ani bucikówI zamierzasz poczekać z nowiną staremu aż do przyrostu? Czy jutro planujesz powiedzieć?
a sikałaś coś już?Gratulacje!!
Przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobić wróciłam do pracy i nie mam nawet chwili by na forum zajrzeć
To urwij się wcześniej z roboty w środę i sio do którejś galerii na pewno coś znajdzieszNie wiem ... kompletnie nie jestem przygotowana. Nie mam żadnych sweet skarpetek ani bucików
Zrób to tak jak ja. Napisałam na messengerze: Paweł, k.Nie wiem ... kompletnie nie jestem przygotowana. Nie mam żadnych sweet skarpetek ani bucików
Biało. Aż poleciałam z kosza wyciągnąć, jak zobaczyłam cienie @Brownie1992 bo też na pinka sikałam. Ale białoa sikałaś coś już?
U mnie tez bielsze nie będzieBiało. Aż poleciałam z kosza wyciągnąć, jak zobaczyłam cienie @Brownie1992 bo też na pinka sikałam. Ale biało
W pierwszej chwili jak rano nasikałam to było biało więc poszłam włączyć kompa i pracować. Nawet tu napisałam, że bialo. W międzyczasie miałam iść wyjebać pinka, ale zaczęło mi coś przebijać. Z niedowierzaniem go rozebrałam. Zrobiłam drugiego i potem horiena....Biało. Aż poleciałam z kosza wyciągnąć, jak zobaczyłam cienie @Brownie1992 bo też na pinka sikałam. Ale biało
Chyba tak zrobięTo urwij się wcześniej z roboty w środę i sio do którejś galerii na pewno coś znajdziesz