reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
jajnik się chował a nie było widać ciałka żółtego. Pik. A testach był w sobotę a wydaje mi się że wczoraj rano była owu bo mnie zabolało. Dlatego lekarz nie powiedział na 100% ale że raczej nie było. No nic, zrobię proga i zobaczymyale nie było widać jajnika, czy ciałka żółtego? Bo jak jajnika to nic nie wiadomo, a ja ciałka żółtego to spokojnie, może była wczoraj i jeszcze nie było widać? Może tak być, że już nie widać pęcherzyka, a jeszcze ciałka żółtego nie ma. Ze zbadaniem proga to dobry pomysł jest
Bolilol
to daj proszę znać jak ten progesteron, mam nadzieję, że jednak byłajajnik się chował a nie było widać ciałka żółtego. Pik. A testach był w sobotę a wydaje mi się że wczoraj rano była owu bo mnie zabolało. Dlatego lekarz nie powiedział na 100% ale że raczej nie było. No nic, zrobię proga i zobaczymy
wrobelmm
U mnie też potrzebny jest monitoring, bo z kreskami na owulkach bywa bardzo różnie.A więc ja już po wizycie. Dopiero teraz bo musiałam sobie to wszystko w głowie ułożyć endometrium pięknie bo ponad 11mm ale już wiem że nie mam co się zapisywać na wrzesień bo mimo że w sobotę na testach pik to owu prawdopodobnie nie było prawdopodobnie bo jajnik nie chciał współpracować i się chował i miałam USG nawet przez brzuch. Mam jutro lub pojutrze zrobić progesteron i zacząć łykać duphaston żeby mi się cykl nie wydłużył. Zastanawiam się czy jest sens robić te badania czy od razu nie zacząć łykać duphaston.
Jak widać na moim przykładzie, widać gdzie można sobie wsadzić te testy owu
Spokojnie, za dwa dni pewnie okaże się, że już widać ciałko żółte i wszystko jest pięknie
Bolilol
Wolę trzymać rękę na pulsiePytasz dzika, czy sra w lesie?
wrobelmm
W sumie prawidłowo, bo wcale nie było to takie oczywiste - po powrocie do domu, w pierwszej kolejności, posprzeczałam się ze Starym, bo wtrącałam swoje uwagi do obiadu, który gotował Jakiś był marudny, drażliwy i marudził, że go głowa boli. Finalnie okazało się, że brakuje składników, wiec poprosiłam młoda o ich kupienie, a Maz poszedł położyć się na chwile do sypialni. Jak do niego przyszłam, nadal udawał obrażonegoWolę trzymać rękę na pulsie
Dulce123
Tak, wiem wszytsko za 2 tygodnie pierwsze usgjesteś już po wizycie?
Kosinka94
Moderator
No to pisz co się dowiedziałaśTak, wiem wszytsko za 2 tygodnie pierwsze usg
reklama
A
asia1808
Gość
super dobrze że dziś się udało pójść na wizytę. Duphaston dostałaś?Tak, wiem wszytsko za 2 tygodnie pierwsze usg