Kosinka94
Moderator
To szybko do roboty ja za godzinę idę podejrzeć czy moj pęcherzyk pękł trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To szybko do roboty ja za godzinę idę podejrzeć czy moj pęcherzyk pękł trzymajcie kciuki
Ty już po?Proszę jechać się ruchać
Teraz to cwaniakujeszProszę jechać się ruchać
Tak krew spuszczonaTy już po?
Postarają się, ale nie obiecują dziś. Najwcześniej koło 22, ale raczej jutroTeraz to cwaniakujesz
Kiedy wyniki?
w Jaworznie. Zadzwoniłam dziś w tyle miejsc, że chyba nigdy wcześniej nie wykonałam tyle telefonówdobra wiadomość, w Katowicach się udało?
gratulacje!!!!!Czy to znaczy że......
Zobacz załącznik 1561334
Niech spinają zady i ma być na 20! Nie zasnę chyba jeśli dzisiaj nie będzie wynikówPostarają się, ale nie obiecują dziś. Najwcześniej koło 22, ale raczej jutro
No, ale będę sprawdzać. Trochę fuczały, że proga to powinnam rano robić
ważne że jest szybki terminw Jaworznie. Zadzwoniłam dziś w tyle miejsc, że chyba nigdy wcześniej nie wykonałam tyle telefonów