nudella
Fanka BB :)
Taaak! Gratulacje!Czy to znaczy że......
Zobacz załącznik 1561334
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak! Gratulacje!Czy to znaczy że......
Zobacz załącznik 1561334
GratulacjeCzy to znaczy że......
Zobacz załącznik 1561334
Pięknie! Gratulacje!Czy to znaczy że......
Zobacz załącznik 1561334
gratulacjeCzy to znaczy że......
Zobacz załącznik 1561334
To szybko do roboty ja za godzinę idę podejrzeć czy moj pęcherzyk pękł trzymajcie kciukiMój pęcherzyk jeszcze nie pękł, i ma 22mm, ale jest widoczny wzgórek jajonośny, wiec pewnie dzisiaj coś się wydarzy Wracam do domu na sex i czerwone wino!
To szybko do roboty ja za godzinę idę podejrzeć czy moj pęcherzyk pękł trzymajcie kciuki
mój miał 23mm i najwidoczniej pękł haha, działajcie dużoMój pęcherzyk jeszcze nie pękł, i ma 22mm, ale jest widoczny wzgórek jajonośny, wiec pewnie dzisiaj coś się wydarzy Wracam do domu na sex i czerwone wino!
Proszę jechać się ruchaćMój pęcherzyk jeszcze nie pękł, i ma 22mm, ale jest widoczny wzgórek jajonośny, wiec pewnie dzisiaj coś się wydarzy Wracam do domu na sex i czerwone wino!